Nowiny

Reply to this topicStart new topic
~fox~
wpis 11.01.2010, 11:17:16
Wpis #1
Goście

woody allena z jego beznadziejnym nowym filmem "whatever works" porównujesz do Ciacha... ludzie sami ocenią który film jest lepszy, a wtedy autora takiego deb***nego artykułu powinni zwolnic smile.gif
Go to the top of the pageraport

+Quote Post
~szpilka 2010~
wpis 17.01.2010, 16:38:05
Wpis #2
Goście

Muszę przyznac,że określenie " mało romantyczne " jest naprawde bardzo delikatnym okresleniem dla tego pomylonego czegoś. Zakwalifikowanie tego filmu do jakiegokolwiek gatunku tez jest trudne, chyba ze na biletach będzie napisane, ze to dzieło nie powinno być oglądane na trzeźwo!!!!!
Brak w tym żenującym filmidle wszystkiego , a JUZ napewno brak w nim dowcipu, jest natomiast wulgarny, ordynarny i miałam wrażenie ,ze najważniejsza w nim jest częśc zwana odbytem....Robiący za deb***i aktorzy ...polskich scen... musieli chyba wziąść duuuuuuuuuużo kasy,żeby tarzac sie w psich gównach ,wkladac sobie w odbyt wszysko co sie da i udawac, ze to jest fantastycznie smieszne.
ŻENADA..... to jedyne okreslenie na to co zobaczyłam. PIERWSZY raz NIKT na sali sie nie śmiał !!!!!!
Obecnośc róznych grup wiekowych/ wszak film jest od 12 rz / i konsternacja, bo były też dzieci.

BEZWZGLEDNIE ODRADZAM. Szkoda nie tylko kasy , ale czasu .
Nie jestem miłosnikiem niezaleznych form kina, nie jestem tez krytykiem, ot lubie pójśc i odreagowac w kinie.
Ale to, co zobaczyłam to chyba dzieło dla mocno nawąchanych albo nietrzeźwych i to bardzo !!!!!!
ZENADA i jeszcze raz ZENADA

+Quote Post
~GośćEWA~
wpis 5.02.2010, 20:50:41
Wpis #3
Goście

CYTAT(szpilka 2010 @ 17.01.2010, 16:38:05) *
Muszę przyznac,że określenie " mało romantyczne " jest naprawde bardzo delikatnym okresleniem dla tego pomylonego czegoś. Zakwalifikowanie tego filmu do jakiegokolwiek gatunku tez jest trudne, chyba ze na biletach będzie napisane, ze to dzieło nie powinno być oglądane na trzeźwo!!!!!
Brak w tym żenującym filmidle wszystkiego , a JUZ napewno brak w nim dowcipu, jest natomiast wulgarny, ordynarny i miałam wrażenie ,ze najważniejsza w nim jest częśc zwana odbytem....Robiący za deb***i aktorzy ...polskich scen... musieli chyba wziąść duuuuuuuuuużo kasy,żeby tarzac sie w psich gównach ,wkladac sobie w odbyt wszysko co sie da i udawac, ze to jest fantastycznie smieszne.
ŻENADA..... to jedyne okreslenie na to co zobaczyłam. PIERWSZY raz NIKT na sali sie nie śmiał !!!!!!
Obecnośc róznych grup wiekowych/ wszak film jest od 12 rz / i konsternacja, bo były też dzieci.

BEZWZGLEDNIE ODRADZAM. Szkoda nie tylko kasy , ale czasu .
Nie jestem miłosnikiem niezaleznych form kina, nie jestem tez krytykiem, ot lubie pójśc i odreagowac w kinie.
Ale to, co zobaczyłam to chyba dzieło dla mocno nawąchanych albo nietrzeźwych i to bardzo !!!!!!
ZENADA i jeszcze raz ZENADA

CZY PŁACOM WAM ZA TAKIE WYPOWIEDZI BO TO CO MÓWICIE JEST BEZNADZIEJNE JAK LUBICIE JASIA FASOLĘ CZY TEGO TYPU KOMEDZIĘ TO NA PEWNO POLUBICIE TAKOMEDZIĘ CIACHO .

+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 14.03.2010 - 17:35

Portal www.nowiny24.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez internautów. Więcej informacji w regulaminie forum.

Media Regionalne sp. z o. o. zastrzega, że dalsze rozpowszechnianie materiałów opublikowanych w portalu www.nowiny24.pl jest zabronione bez zachowania warunków korzystania z treści. Podstawa prawna: art. 25 ust. 1 pkt 1 b ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych.

Wszelkie prawa zastrzeżone. Media Regionalne sp. z o.o. w Warszawie. 2001-2009.

Skin designed by H-Designer, Copyright 2007, All rights reserved. www.H-Designer.com