![]() ![]() |
| ~B-$~ |
3.01.2010, 18:51:52
Wpis
|
|
Goście |
SupeeeeeeR !!! kocham ich
|
|
|
|
| ~mrsflower~ |
3.01.2010, 19:39:11
Wpis
|
|
Goście |
Feel:/ szkoda Rzeszowa
|
|
|
|
| ~who~ |
3.01.2010, 19:53:27
Wpis
|
|
Goście |
Miałem okazje kiedyś brać udział w tej szopce. Kupa kasy idzie na kawke , piwko i wódke. Co roku na coś zbierają, a wiecznie mało. Kto pokryje koszty: sprzątania miasta po szopce, rachunek za prąd, wyżywienie i napojenie całego sztabu WOŚP ?????????????
Ile sprzętu dostał rzeszowski szpital ???? |
|
|
|
| ~fan~ |
3.01.2010, 20:00:41
Wpis
|
|
Goście |
A nie K A K T U S ???
|
|
|
|
| ~al ...>>~ |
3.01.2010, 21:41:38
Wpis
|
|
Goście |
Też mniemam zamiaru brać udziału w tym cyrku, w Polsce tylko się zbiera , jak nie podatki to daniny a jak brakowało tak nadal brakuje i nikt się nawet nie próbuje zastanowić jak temu zaradzić , bo i poco , niech inni myślą jak coś mieć , a ja tylko pomyślę jak im to zabrać ,
|
|
|
|
| ~filisztyn~ |
3.01.2010, 23:34:54
Wpis
|
|
Goście |
tylko w polsce taki szal glupoty, w Krosnie nie ma szpitala to po co kupowac te rupiecie zeby rdzewialy?lozka w szpitalach pamietaja epoke sprzed wieku .Ludzie opamietjcie sie co robicie ,to jest zadanie dla rzadu nie dla was masy glodujacej zyjacej na krawedzi .siedzcie w domach a na to widowisko zebraniny to patrzcie przez okno ,biedne dzieci beda marznac na tym mrozie a OWSIDLO bedzie sie z tego smialo i siedzialo w cieplym foteliku popijajac cieply likierek ,MODLMY SIE O OPAMIETANIE NASZEGO NARODU.
|
|
|
|
| ~RZ-OW~ |
3.01.2010, 23:42:07
Wpis
|
|
Goście |
tylko w polsce taki szal glupoty, w Krosnie nie ma szpitala to po co kupowac te rupiecie zeby rdzewialy?lozka w szpitalach pamietaja epoke sprzed wieku .Ludzie opamietjcie sie co robicie ,to jest zadanie dla rzadu nie dla was masy glodujacej zyjacej na krawedzi .siedzcie w domach a na to widowisko zebraniny to patrzcie przez okno ,biedne dzieci beda marznac na tym mrozie a OWSIDLO bedzie sie z tego smialo i siedzialo w cieplym foteliku popijajac cieply likierek ,MODLMY SIE O OPAMIETANIE NASZEGO NARODU. POPIERAMW 100% |
|
|
|
| ~novy~ |
4.01.2010, 06:02:35
Wpis
|
|
Goście |
Częściowo macie rcję. To nie do nas należy martwienie się o finanse. Środki na takie cele powinny znajdować się w budżecie kraju. Ale skoro mamy takich rządzących ja na pewno przyłączę się do akcji Orkiestry. Nie możemy stać i przyglądać się jak umierają ci, którzy mieli mniej szczęścia od nas w życiu. Te kilka złotych, które każdego roku przeznaczam na orkiestrę nie nadszarpną mojego domowego budżetu, a komuś pomogą.
Natomiast całkowicie nie zgadzam się z tymi, co wyliczają koszty przeprowadzenia takich akcji. Niestety nic nie ma za darmo. Ale koszty jakie generuje zorganizowanie finału Orkiestry są bardzo niewielkie w stosunku do pomocy jaką niesie p. Owsiak i wszyscy włączający się w to zadanie. Przemyślcie to i może zmienicie zdanie. Pozdrawiam. |
|
|
|
| ~MistrzCiętejRiposty~ |
4.01.2010, 07:36:35
Wpis
|
|
Goście |
Kupicha?
Nie!!!!! Gwiazdą - beczące beztalencie. |
|
|
|
| ~neon~ |
4.01.2010, 10:29:37
Wpis
|
|
Goście |
Jasne, że ochrona zdrowia jest zadaniem państwa, ale nasze państwo jest w tym nieudolne. Rodzice, których dzieci wymagają leczenia specjalistycznym sprzętem naprawdę nie zastanawiają się skąd szpital ma dany sprzęt. Dla nich liczy się każda godzina życia ich dziecka i nie obchodzi ich skąd jest aparatura - ważne że jest. Wierzcie mi wiem to z własnego przykładu. Lepiej żeby sprzęt kupił Owsiak lub ktokolwiek inny niż nie kupił go nikt. Pozdrawiam z Nowym Rokiem
|
|
|
|
| ~~ktos~~ |
10.01.2010, 18:58:35
Wpis
|
|
Goście |
He he. smiesza mni niektore z wypowiedzi np. 'niech inni kombinuja jak miec a ja jak im to zabrac' Stary tacy jak ty rzadza naszym krajem i to przez nich taka sytuacje. Szkoda:(
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.03.2010 - 02:31 |
Portal www.nowiny24.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez internautów. Więcej informacji w regulaminie forum.
Media Regionalne sp. z o. o. zastrzega, że dalsze rozpowszechnianie materiałów opublikowanych w portalu www.nowiny24.pl jest zabronione bez zachowania warunków korzystania z treści. Podstawa prawna: art. 25 ust. 1 pkt 1 b ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych.
Wszelkie prawa zastrzeżone. Media Regionalne sp. z o.o. w Warszawie. 2001-2009.