Nowiny

Reply to this topicStart new topic
~Ja~
wpis 13.01.2010, 12:08:29
Wpis #1
Goście

No nie czarujmy się! Wcale nie są znani! Tylko znajomi i koledzy zagłosowali i takim to sposobem udało im się wyprzedzić inne zespoły, które zna cała Polska a nie tylko lokalna społeczność.
Go to the top of the pageraport

+Quote Post
~~Kasia~~
wpis 13.01.2010, 12:24:27
Wpis #2
Goście

Dokładnie tak jest! Natarczywie i z uporem głosowali na siebie i non stop "nakłaniali" swoich znajomych do głosowania, wiec mają to co mają. Nie sądzicie , że to takie sztuczne? :/ Na siłę chcą być sławni...

+Quote Post
~steff~
wpis 13.01.2010, 13:12:09
Wpis #3
Goście

hm, wydaje mi się że trochę przesadzacie - powinniśmy się cieszyć, że rzeszów ma takie zespoły jak brown, jesus chrysler suicide, rzeczony spiral czy też rockaway - bo to dzięki ich muzie ludzie wiedzą, że nie jesteśmy (rzeszowiacy) zagłębiem chłamu i tandety. Z tego co doczytałem - głosować mógł każdy - więc nic tylko się cieszyć, że to właśnie rzeszowiacy zgromadzili największą liczbę ludzi którzy na nich zagłosowali. Nie wiem co to ma wspólnego ze sławą, jeśli dobrze rozumiem to ten konkurs oceniał albumy a nie poziom sławy. Sława a muzyka to dwa różne światy. Wydaje mi się że nasi lokalni gracze chcą dostać za wszelką cenę szansę (a nie stać ich na to, żeby "dawać w łapę" dziesiątki tysięcy złotych żeby zostać dostrzeżonym) - skoro wielkie stacje radiowe są zdominowane jakimiś badziewiami. Nie miałem okazji posłuchać ich płyty, ale chyba się sam zainteresuję i sprawdzę co ona jest warta.

+Quote Post
~Gość~
wpis 13.01.2010, 13:14:42
Wpis #4
Goście

Sprawdzałem na Youtube - nie ma zespołu o nazwie Spiral.

+Quote Post
~ucho~
wpis 13.01.2010, 13:34:29
Wpis #5
Goście

jest, tylko trzeba umieć czytać i pisać...

+Quote Post
~helooo~
wpis 13.01.2010, 13:44:07
Wpis #6
Goście

CYTAT(Ja @ 13.01.2010, 12:08:29) *
No nie czarujmy się! Wcale nie są znani! Tylko znajomi i koledzy zagłosowali i takim to sposobem udało im się wyprzedzić inne zespoły, które zna cała Polska a nie tylko lokalna społeczność.

Taak nieznani angry.gif blink.gif Tak samo nieznani byli/są 1984, 1000 000 Bułgarów, Aurora, Neonovi cool.gif Kto chce i ma nieco szersze horyzonty muzyczne - czytaj nie-burackojeziorańskie ten zna smile.gif

+Quote Post
~helooo~
wpis 13.01.2010, 13:52:07
Wpis #7
Goście

http://www.myspace.com/spiralpl

To dla inwalidów informatycznych blink.gif

+Quote Post
~Nadia~
wpis 13.01.2010, 13:57:04
Wpis #8
Goście

Miałam okazję przesłuchać ich ostatni album i kilka kawałków z poprzednich i mogę stwierdzić, że są strasznie nuuudnym zespołem. Na ostatniej płycie próbują grać w klimatach The Gathering ale coś nie za bardzo im to wychodzi. Ogólnie to nie podoba mi się ich granie. Przy tej płycie można zasnąć dry.gif

+Quote Post
~~gość~~
wpis 13.01.2010, 14:04:41
Wpis #9
Goście

to chyba rzecz gustu; wg mnie Spiral nagrał świetną i piękną płytę

+Quote Post
~ikra~
wpis 13.01.2010, 14:10:23
Wpis #10
Goście

Nadia - słyszałaś może pierwszą płytę zespołu The Gathering? Jeśli nie to polecam, porównaj sobie teraz debiut zespołu The Gathering z debiutem zespołu Spiral - wnioski? smile.gif
Zgadzam się z osobą powyżej - jest to kwestia gustu - jak dla mnie ta płyta jest świetna, nie jest to stricte koncertowa muzyka czyli łubudubu, skaczemy i pogo, tylko bardziej zrównoważona, z momentami prawie death metalowymi i z momentami ala sigur ros. Takich zespołów nam trza! wink.gif

+Quote Post
~Konrad~
wpis 13.01.2010, 22:19:34
Wpis #11
Goście

Spiral gra tak sobie, nie za ładnie, nie za brzydko. Fakt, że trochę przynudza ale jeśli sie na to zdecydowali to niech tak grają.

+Quote Post
~~Paweł~~
wpis 13.01.2010, 22:37:06
Wpis #12
Goście

Mi się Spiral nie podoba i tyle w tym temacie!!!!!

+Quote Post
~agawwW~
wpis 14.01.2010, 17:50:41
Wpis #13
Goście

Jestem dumna! Poważnie, Spiral to rewelacja moim zdaniem. Płytka na poziomie światowym, nie ustepuje miejscami toolowi, postrockom ze skandynawii a do tego babeczka na wokalu, co jest rzadkie w tego rodzaju muzyce. Super, że w Rzeszowie mamy kapele takie jak Brown, JCS czy Spiral. Nie tylko pectus i vir bleee. Te 2 pierwsze to dobre, rockowe łojenie, a Spiral to wspaniałe nowoczesne brzmienie, cos co na pewno dobrze sie sprzeda zagranica, u nas nie ma rynku na taka muzyke, to nie dla kazdego. A jak zdobyli nagrode, ja zaglosowalam - widzialam wiadomosc na myspace, zaglosowalam i tyle w tym temacie, wiadomo, ze musieli naganiac glosy, ale sie udalo i wygrali, co cieszy. Mowilam ja, lokalna patriotka!

buzki

+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 14.03.2010 - 00:49

Portal www.nowiny24.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez internautów. Więcej informacji w regulaminie forum.

Media Regionalne sp. z o. o. zastrzega, że dalsze rozpowszechnianie materiałów opublikowanych w portalu www.nowiny24.pl jest zabronione bez zachowania warunków korzystania z treści. Podstawa prawna: art. 25 ust. 1 pkt 1 b ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych.

Wszelkie prawa zastrzeżone. Media Regionalne sp. z o.o. w Warszawie. 2001-2009.

Skin designed by H-Designer, Copyright 2007, All rights reserved. www.H-Designer.com