Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

Co pić, by zdrowo żyć :: zobacz komentowany artykuł

1 odpowiedź w tym temacie

#1 ~Julita~

~Julita~
  • Goście

Napisano 24 styczeń 2012 - 10:24:33

Zawsze miałam problem z wypijaniem odpowiednich ilości płynów - nauczyłam się tego na diecie Dukana - codziennie minimum 1,5 l wody mineralnej. Kawę piję, ale nie wliczam jej do dziennej ilości płynów - gdyż zatrzymuje wodę w organizmie. Polecam dietę Dukana, a także zwracanie uwagi na ilość spożywanych płynów - to bardzo ułatwia chudnięcie.

#2 ~mieszkaniec Baranowki~

~mieszkaniec Baranowki~
  • Goście

Napisano 24 styczeń 2012 - 12:36:08

Wyświetl postUżytkownik Julita dnia 24 styczeń 2012 - 10:24:33 napisał

Zawsze miałam problem z wypijaniem odpowiednich ilości płynów - nauczyłam się tego na diecie Dukana - codziennie minimum 1,5 l wody mineralnej. Kawę piję, ale nie wliczam jej do dziennej ilości płynów - gdyż zatrzymuje wodę w organizmie. Polecam dietę Dukana, a także zwracanie uwagi na ilość spożywanych płynów - to bardzo ułatwia chudnięcie.
Pierwszy raz w zyciu to slysze ze kawa zatrzymuje wode w organizmie.
Zawsze i wszedzie pisza i mowia ze kawa jest moczopedna, a tu masz babo placek. Nowa teoria o zatrzymywaniu plynow przez kawe.
Obok bloku w ktorym mieszkam na lawce urzeduja tacy okupujacy ja dzien i noc rehabilitanci.
Jeden z nich a zdrowy jak byk mowil ze "A ja pije tylko Wino" !!
I widac ze ze mu to wino sluzy. Nie dobil bys nawet dyszlem od wozu.
To moze on ma racje ze nalezy pic "tylko Wino". Ta zdrowie wprost od niego tryska. Zeby byl nie wiem jaki mroz ten w rozpietej koszuli z papierosikiem i flaszeczka i nawet nie zakaszle. Mnie to juz dawno by wyniesli w piorniku a ten zakonserwowany i nic mu nie jest.

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych