Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

1 odpowiedź w tym temacie

#1 ~Ireneusz Makowiecki~

~Ireneusz Makowiecki~
  • Goście

Napisano 09 styczeń 2012 - 21:09:26

Nowa dama pokazała na co ja stać
"Estrada Rzeszowska powstała 14 grudnia 1958 roku, więc jej złoty jubileusz powinien się odbyć w minionym roku, 5 miesięcy temu ...

- Tak - odpowiada Antoni D. Dubiel, emerytowany dyrektor ERz. - I chciałem go zorganizować. Tuż przed przejściem na emeryturę. Ale dla mnie władza nie miała pieniędzy. Najważniejsze, że jubileusz się odbył.

- I nie jest źle. Prawdziwki czyli nuworysze często wyrastają na nowatorów.

- I ja, odstrzelony mamut, tego życzę młodej pani dyrektor - zakończył Dubiel.

A my życzymy, żeby nasza Estrada, która w III RP z musu stała się "Estradką”, potrafiła nawiązać dzisiaj do osiągnięć ze swojego półwiecza i je przeskoczyła."
No i przeskoczyła a nawet rekord pobiła 130 tysięcy dla Budki

#2 ~elektryk~

~elektryk~
  • Goście

Napisano 25 styczeń 2012 - 09:56:48

Wyświetl postUżytkownik Ireneusz Makowiecki dnia 09 styczeń 2012 - 21:09:26 napisał

Nowa dama pokazała na co ja stać
"Estrada Rzeszowska powstała 14 grudnia 1958 roku, więc jej złoty jubileusz powinien się odbyć w minionym roku, 5 miesięcy temu ...

- Tak - odpowiada Antoni D. Dubiel, emerytowany dyrektor ERz. - I chciałem go zorganizować. Tuż przed przejściem na emeryturę. Ale dla mnie władza nie miała pieniędzy. Najważniejsze, że jubileusz się odbył.

- I nie jest źle. Prawdziwki czyli nuworysze często wyrastają na nowatorów.

- I ja, odstrzelony mamut, tego życzę młodej pani dyrektor - zakończył Dubiel.

A my życzymy, żeby nasza Estrada, która w III RP z musu stała się "Estradką”, potrafiła nawiązać dzisiaj do osiągnięć ze swojego półwiecza i je przeskoczyła."
No i przeskoczyła a nawet rekord pobiła 130 tysięcy dla Budki

Niech ktoś odpowie na proste pytanie....dlaczego ta dyrektorka Estrady Rzeszowskiej już odpadła ?

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych