Dlaczego w publicznej TVP reklamowana jest prywatna fundacja WOŚP ? Nie ma dziwne że ludzie nie płacą abonamentu na takie coś...a koszty transmisji tej żebraniny ? A nie wstyd wykorzystywać biedne zziębnięte dzieci , aby jakiś pan w czerwonych gatkach znowu miał coś do powiedzenia...( i tak wiadomo co-róbta co chceta) -jest wiele innych organizacji które robią więcej bez takiego cyrku...np fundacja p.Ochojskiej czy Caritas...
Finał WOŚP. Tłumy na Rynku w Rzeszowie :: zobacz komentowany artykuł
Rozpoczęty przez
~Aleks~
, sty 08 2012 16:26:36
6 odpowiedzi w tym temacie
#1 ~Aleks~
Napisano 08 styczeń 2012 - 16:26:36
#2 ~Tom~
Napisano 08 styczeń 2012 - 17:00:10
Rozumiem że panowie strażacy bawili się z pieniedzy które zostaną potrącone z ich pensji
#3 ~Lucjan~
Napisano 08 styczeń 2012 - 17:02:28
Incydenty w kraju - to skutki wyprawiania cyrków przez WOŚP i Owsiaka w Polsce - kraju zadłużonym gospodarczo, gdzie Premier nakazuje oszczędzać obywatelom !!! NIE DAM ANI GROSZA !!!
#4 ~pietr~
Napisano 08 styczeń 2012 - 18:04:44
Dziwne wypowiedzi . oby nie potrzebowali jakis maszynek ratujacych zycie ktore kupil owsiak
#5 ~kathi~
Napisano 08 styczeń 2012 - 20:37:11
LUDZIE BEZ ROZUMU TO PISZA,TE KOMENTARZE,OBY NIE POTRZEBOWALI TEGO SPRZETU NIGDY!!!!!!!!
JAK DLA MNIE POKAZY STRAŻAKOW CAŁKIEM ADEKWATNE DO SYTUACJI I SZKODA ZE KTOS PISZE O PIENIADZACH W TAKIEJ CHWILI,SZKODA ZE OD 3 LAT ICH PENSJE NIE ROSNA,A ZYCIE TRACA PRZEZ LUDZKA GŁUPOTE NIEKIEDY!!!!!
JAK DLA MNIE POKAZY STRAŻAKOW CAŁKIEM ADEKWATNE DO SYTUACJI I SZKODA ZE KTOS PISZE O PIENIADZACH W TAKIEJ CHWILI,SZKODA ZE OD 3 LAT ICH PENSJE NIE ROSNA,A ZYCIE TRACA PRZEZ LUDZKA GŁUPOTE NIEKIEDY!!!!!
#6 ~BO~
Napisano 08 styczeń 2012 - 23:07:00
Użytkownik kathi dnia 08 styczeń 2012 - 20:37:11 napisał
LUDZIE BEZ ROZUMU TO PISZA,TE KOMENTARZE,OBY NIE POTRZEBOWALI TEGO SPRZETU NIGDY!!!!!!!!
#7 ~wojtek grzyb~
Napisano 08 styczeń 2012 - 23:16:18
Hołota, pospolstwo, gowniarzeria, standardowo awantury... Tam można bylo życie stracić!! ...porachunki gowniarzy z bronią.... to sa jakieś jaja. Mam nadzieje obeszlo się bez ofiar...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
użytkowników, gości, anonimowych

Zgłoś do usunięcia