Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

34 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~swojak~

~swojak~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 12:09:04

ALE CHLOP NAIWNY MIMO,ZE POLICJANT W TYM KRAJU DECYZJE PODEJMUJE 1---(jedna)osoba zadne tam komendanty itpnajlepiej to na emeryturke

#2 ~john~

~john~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 13:28:02

i dalej redaktorki nie mają prawidłowego zdjęcia /fotografii/. jest już generałem.

#3 ~Emerytowany oficer~

~Emerytowany oficer~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 13:46:07

Bardzo dobrze. Komendant Gdański był wspaniałym człowiekiem do czasu, kiedy nie zaczęto nim manipulować przez Komendantów Powiatowych i Miejskich z Podkarpacia. Kiedy ja poprosiłem o rozmowę Komendanta Gdańskiego na temat mobbingu stosowanego przeciwko mojej osobie przez Komendanta Powiatowego Policji w Przeworsku, tenże Komendant zamiast uderzyć pięścią w stół i zrobić porządek, delikatnie zaproponował mi, abym przeniósł się do innej jednostki Policji, pozostawiając tamtą sprawę ( przestępstwo i naruszenie dyscypliny służbowej)bez jakichkolwiek konsekwencji. dziś ma Pan to ,co dokładnie mnie Pan zaproponował. Jednak Bozia jest sprawiedliwy chłop.

#4 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 14:12:35

pewnie teraz wybiora Miedlara, taki elokwentny i wygadany :lol: :lol: :lol: :lol:

#5 ~Rod~

~Rod~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 14:18:54

Tak tak.... Szefowi się nie odmawia, a już na pewno gdy w grę wchodzi większa pensja. I następna po znajomości.

#6 ~Marek~

~Marek~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 14:23:04

No właśnie Cos tu nie gra
Chodzi o zastraszenie Policjantów i dac im do zrozumieni aZe podwyzke dostana ale po EURO zeby ni euciekli i pieknie na euro pracowali a Pózniej Okaże sie ze pan TUSK wam powie ze NIE MA PIENIAŻKÓW !!!
Takie słuchy chdza po ministerstwie .
Panowie obudzie sie
CICHOCKI to tylko AGENT TUSKA DO robienia zmian i wprowzdenia Panstwa policyjnego !!!!

#7 ~gosc~

~gosc~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 14:46:16

Szefowi sie nie odmawia he he ciekawe do czego jest zdolny,zeby nie odmowic.

#8 ~wwww~

~wwww~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 14:50:03

Wyświetl postUżytkownik swojak dnia 03 luty 2012 - 12:09:04 napisał

ALE CHLOP NAIWNY MIMO,ZE POLICJANT W TYM KRAJU DECYZJE PODEJMUJE 1---(jedna)osoba zadne tam komendanty itpnajlepiej to na emeryturke
chciałbym zabrac głos w sprawie Magdy, a w zasadzie jej matki /zwyrodniałej/ skończcie z tą pogardy historią, tyle ludzi , policjantów pracujących w temper. 30 stopni to hanba, dla dla ,tej niby kobiety która zmyśla te różne historyjki.dopóki nie powie jaka była prawda w tej sprawie,,, powinni ,policjanci przerwac poszukiwania. wszelkie środki powinni przeznaczyć dla ludzi dziś umierających wobec braku środkow na opał

#9 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 15:32:11

Wyświetl postUżytkownik wwww dnia 03 luty 2012 - 14:50:03 napisał

chciałbym zabrac głos w sprawie Magdy, a w zasadzie jej matki /zwyrodniałej/ skończcie z tą pogardy historią, tyle ludzi , policjantów pracujących w temper. 30 stopni to hanba, dla dla ,tej niby kobiety która zmyśla te różne historyjki.dopóki nie powie jaka była prawda w tej sprawie,,, powinni ,policjanci przerwac poszukiwania. wszelkie środki powinni przeznaczyć dla ludzi dziś umierających wobec braku środkow na opał
A ojciec Magdy lepszy? Przeciz siedzi w tym po uszy. W TVN Uwaga opowiadał dwa dni temu jak znosił wózek a nastepnie sie rozdzielili. Pytać ojca gdzie ukrył zwłoki.

#10 ~czytelnik~

~czytelnik~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 16:26:49

Komendant Główny zastosował taką samą metode wobec Niego jak On sam stosował .Po zmianie układu politycznego Komendantów z innego nadania awansował .Komendanta z Łańcuta mieszkającego w Rzeszowie co dziennie wracał do domu przeniósł na drugi koniec do Jasła w domu raz w tygodniu ? Komendanta mieszkającego w Dębicy w miare doby dojazd do Ropczyć awansował z Ropczyc do takiej samej wielkością Jednostki w Kolbuszowej aby miał bliżej do domu ? Komendant Główny wiedząc ,że ma 30 lat służby myślał ,że jak zaproponuje drugi koniec Polski to odejdzie na emeryture ale się pomylił może jak by zaproponował Szczecin to by się kapnął co jest grane ? To dlaczego nie zaproponował są wolne miejsca w Kielcach czy Krakowie zdecydowanie bliżej i tez zmiana garnizonu ???

#11 ~ktoś lub coś~

~ktoś lub coś~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 16:54:22

Wyświetl postUżytkownik Emerytowany oficer dnia 03 luty 2012 - 13:46:07 napisał

Bardzo dobrze. Komendant Gdański był wspaniałym człowiekiem do czasu, kiedy nie zaczęto nim manipulować przez Komendantów Powiatowych i Miejskich z Podkarpacia. Kiedy ja poprosiłem o rozmowę Komendanta Gdańskiego na temat mobbingu stosowanego przeciwko mojej osobie przez Komendanta Powiatowego Policji w Przeworsku, tenże Komendant zamiast uderzyć pięścią w stół i zrobić porządek, delikatnie zaproponował mi, abym przeniósł się do innej jednostki Policji, pozostawiając tamtą sprawę ( przestępstwo i naruszenie dyscypliny służbowej)bez jakichkolwiek konsekwencji. dziś ma Pan to ,co dokładnie mnie Pan zaproponował. Jednak Bozia jest sprawiedliwy chłop.

co ty witek pier***isz

#12 ~Oficer~

~Oficer~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 17:37:10

Wyświetl postUżytkownik ktoś lub coś dnia 03 luty 2012 - 16:54:22 napisał

co ty witek pier***isz
Nie tym tonem prostaku

#13 ~sekretarz POP~

~sekretarz POP~
  • Goście

Napisano 04 luty 2012 - 05:38:27

Takie sa odgorne polecenia w Partii.
Jak za komuny. Co dwa lata zmiana stanowiska, a wiecie po co ?
Takie jest zalecenie aby sie miejscowe zlodzieje nie dogadaly z wladza i razem kradly.
A tak zanim sie dogadaja kto i co i jak by tu razem,to juz na inna placowke i znowu sie trzeba od nowa wachac bo nie wiadomo czy jaki kabel nie pdstawiony aby wylapac swojakow co sie ulozyli i zgodnie dorabiaja na boku.

#14 ~Franciszek~

~Franciszek~
  • Goście

Napisano 04 luty 2012 - 10:20:26

I bardzo dobrze Panie Gdański. Jeżeli będzie Pan miał choć odrobinę kultury osobistej, to przejdzie Pan na zasłużoną emeryturę, a za Panem Komendanci Miejscy i Powiatowi (ci wysłużeni i wyeksploatowani). Wystarczy tej żenady.

#15 ~w obawie o bezpieczeństwo~

~w obawie o bezpieczeństwo~
  • Goście

Napisano 04 luty 2012 - 18:55:54

Doskonale! Może wreszcie niektórzy komendanci powiatowi, którzy wsławili się w swojej dotychczasowej karierze w szczególności wazeliniarstwem pójdą na zasłużoną (czyżby???) emeryturę? Tato odchodzi !!!!!

#16 ~józek gdański~

~józek gdański~
  • Goście

Napisano 04 luty 2012 - 22:26:18

do Gdańska mnie dajcie..nazwisko pasuje jak ulał :)

#17 ~Gondola~

~Gondola~
  • Goście

Napisano 05 luty 2012 - 00:00:22

A wojewódzkim zostanie Krzysztof Pobuta .... obecnie KMP Przemyśl...

#18 ~glina z warmi~

~glina z warmi~
  • Goście

Napisano 05 luty 2012 - 09:04:02

Z tego co piszecie to ten Wasz jest taki sam jak nasz były, układy, kolesie i jedna wielka klika. Teraz już podjąłem decyzję, raport o emkę!

#19 niewierny

niewierny

Nowy

• Użytkownicy zarejestrowani
  • Pip
  • 6 postów

Napisano 05 luty 2012 - 09:06:41

Cytat

A wojewódzkim zostanie Krzysztof Pobuta .... obecnie KMP Przemyśl...

Dobrze by było żeby Pan Pobuta został komendantem wojewódzkim bardzo dobry z niego menedżer.
Że jesteś dobrym kochankiem dowiesz się wtedy, gdy kobieta, z którą spałeś cały czas łazi za tobą z materacem.

#20 ~niebieski~

~niebieski~
  • Goście

Napisano 05 luty 2012 - 10:21:26

Wyświetl postUżytkownik Oficer dnia 03 luty 2012 - 17:37:10 napisał

Nie tym tonem prostaku
ty oficer a co ty taki mietki jesteś normalny język ty chyba z mundurowego albo ze statystyki

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych