Kazimierz Greń: nie będę się ubiegał o stanowisko sekretarza generalnego PZPN :: zobacz komentowany artykuł
Rozpoczęty przez
~sędzia~
, sty 10 2012 18:18:46
9 odpowiedzi w tym temacie
#1 ~sędzia~
Napisano 10 styczeń 2012 - 18:18:46
Żeby się ubiegać o to stanowisko trzeba mieć wyższe wykształcenie a Misiu Greń ma...ale zawodowe
Kończ waść wstydu oszczędź!!! Tylko Wicek Morycz
#2 ~cyban~
Napisano 10 styczeń 2012 - 19:46:12
a Lato to dr , profesor po zawodówce
#3 ~blady~
Napisano 10 styczeń 2012 - 19:49:15
Greniu po angielsku doskonale może ze stadem baranów na wypasie w Bieszczadach zazgawor prowadzić i tam może być generalnym sekretarzem tam jest jeszcze znośnie rozumiany.
#4 ~uik~
Napisano 10 styczeń 2012 - 20:34:27
Jeden dupek Lato i drugi dupekGren nic nie robia dal podkarpacia.Lato atakowany duren skonczony zadnej kasy nie daje a drugi go atakujac niestety nic nie zdziala a dziala ze szkoda dla zwiazku.Lato juz sie dorobil.
#5 ~NINO~
Napisano 10 styczeń 2012 - 20:52:52
BEZ SENSU JEST TO POTWIERDZANIE KODOW! JAK TO WIDZE TO JUZ MI SIE ODECHCIEWA! W INNYCH ONETACH,INTERIACH ITP. NIE MA TEGO I NASTEPSTWEM TEGO JEST DUZO WPISOW!
#6 ~Bodek~
Napisano 11 styczeń 2012 - 09:37:39
Ludzie o czym wy piszecie.A cz Greń ma wyższe wykształcenie i biegle mówi w języku angielskim?Wydaje mi się że nie,a raczej jestem tego pewien.To facet po OHP.A tak po za tym jak pisze ktoś wcześniej jakie on ma osiągniecia w tym co robi.Dla mnie to zwykły karierowicz.
#7 ~do znawca~
Napisano 11 styczeń 2012 - 19:20:57
Dobrze apelujesz o opamietanie ale do kogo? Ostatnie mroczne przygotowania do ponownego wyboru absolwenta OHP na prezia podkarpackiej kopanej świadczą o tym, że manipulacja statutem, jakimiś prawyborami w powiatach, eliminowanie tym sposobem setek klubów z udziału w wyborach to przykład jaki ciemnogród dzisiaj ma głos w sprawie piłki na podkarpaciu.
#8 ~rex~
Napisano 11 styczeń 2012 - 19:58:48
Kto, kiedy i komu dał przyzwolenie na tworzenie tego bagna w którym króluje " prezio Kazio". Popatrzcie prezesi wszystkich klubów kto jest dzisiaj w zarządzie PZ i to Wam wystarczy. Odpowiedź jest prosta - co ci ludzie osiągnęli w piłce oprócz tego, że żerują na naszych opłatach i dobrze się bawią na co rusz to przedwyborczych balangach.
#9 ~Gośka z Mleczaka~
Napisano 12 styczeń 2012 - 13:00:20
Ale ze mną prof. Greń lizał się cudownie, nie mam mu nic do zarzucenia, ale pewnie nie pamięta bo był wtedy pijany jak stodoła, a szkoda, powtórzyłabym to z nim
#10 ~Gość~
Napisano 08 luty 2012 - 22:57:52
Grenie obydwa jaki ojciec taki syn SEX SHOOP I JAZDA!!!!!!!!! ZA PIENIĄDZE KLUBÓW.. LUDZIE OPAMIĘTAJCIE SIE NA WYBORACH CHYBA, ŻE JESTESCIE JEGO PRZYDUPASAMI ON WSZYSTKICH KŁÓCI ZE SOBĄ TO UMIE NAJBARDZIEJ NO CÓŻ JAK SIE MA TYLE SZKÓŁ, CIEKAWE DLACZEGO NIE PAKOWAŁ SIE ZA KRĘCINE MOŻE ZNA ZA DUŻO JĘZYKOW....ŚMIECH NA SALI PUSTE KRZESLA, DAJMY MU JESZCZE CO ZAROBIC BO W KRYZYSIE CIĘŻKO O PRACE I WSZYSTKO TAKIE DROGIE....
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
użytkowników, gości, anonimowych

Zgłoś do usunięcia