Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

37 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~Muuczka~

~Muuczka~
  • Goście

Napisano 02 luty 2012 - 22:17:29

No i po co takie cyrki, skoro gmina Trzebownisko się na to nie zgodzi...?

#2 ~joł~

~joł~
  • Goście

Napisano 02 luty 2012 - 22:28:32

raz dwa trzy cztery tak się bawią wyższe sfery

#3 ~Trzebownisko~

~Trzebownisko~
  • Goście

Napisano 02 luty 2012 - 22:31:57

Może radni z Trzebowniska zagłosują żeby to Rzeszówek przyłączyć do Trzebowniska bo tak naprawdę co ma Rzeszów czego nie ma Trzebownisko ? Jest mi dobrze tu gdzie mieszkam. Panie wójcie nie daj się PAN!

#4 ~Łukawianin~

~Łukawianin~
  • Goście

Napisano 02 luty 2012 - 22:32:17

Wyświetl postUżytkownik Muuczka dnia 02 luty 2012 - 22:17:29 napisał

No i po co takie cyrki, skoro gmina Trzebownisko się na to nie zgodzi...?
Większośc mieszkańców gminy się zgodzi tylko władza się do stołków przykleiła i nawet nikt o zdanie nie pyta.

#5 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 02 luty 2012 - 22:34:42

Wyświetl postUżytkownik Trzebownisko dnia 02 luty 2012 - 22:31:57 napisał

Może radni z Trzebowniska zagłosują żeby to Rzeszówek przyłączyć do Trzebowniska bo tak naprawdę co ma Rzeszów czego nie ma Trzebownisko ? Jest mi dobrze tu gdzie mieszkam. Panie wójcie nie daj się PAN!
a co ferenc karze Ci się przeprowadzać? dla Ciebie nic się nie zmieni poza papierami. SZkoda ze gmina sieje zamet zeby zniechecic ludzi do tego pomysłu. chwala sie jak to im nie dobrze a wystarczy przyjechac do trzebowniska to drogi dziura na dziurze i chodnika pol km.. w najbogatszej gminie w polsce jak to dzis fedan w tv powiedzial

#6 ~Jan Paweł Groźny~

~Jan Paweł Groźny~
  • Goście

Napisano 02 luty 2012 - 22:38:55

Za czyje pieniądze oni urzadzaja sobie szopke?Brak słów na zachowanie takich pispopaprańcow.Jeżeli nie maja merytorycznych argumentow,to uciekaja jak tchorze.Oto cała prawica,obłudna,fałszywa i tylko wspołczuje ich wyborcom.Wstydźcie sie za nich!!!!!

#7 ~Trzebownisko~

~Trzebownisko~
  • Goście

Napisano 02 luty 2012 - 22:42:00

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 02 luty 2012 - 22:34:42 napisał

a co ferenc karze Ci się przeprowadzać? dla Ciebie nic się nie zmieni poza papierami. SZkoda ze gmina sieje zamet zeby zniechecic ludzi do tego pomysłu. chwala sie jak to im nie dobrze a wystarczy przyjechac do trzebowniska to drogi dziura na dziurze i chodnika pol km.. w najbogatszej gminie w polsce jak to dzis fedan w tv powiedzial

czy ja wiem przez ostatnie lata wiele się zmieniło ja jestem zadowolony! Przejedz się do Przybyszówki, Załęża, Budziwoja czy Słociny. Tam nic ostatnio nie powstało więc...?

#8 ~Muuczka~

~Muuczka~
  • Goście

Napisano 02 luty 2012 - 22:55:50

No i co jakby tak doszło do fuzji gmin to nazwa miasta zmieni się na Rzeszów-Trzebownisko? Tak by pasowało zrobić skoro to nie ma być poszerzenie miasta tylko fuzja gmin. Ewentualnie przyjmuję jeszcze nazwę Trzebownisko-Rzeszów;p

#9 ~leon~

~leon~
  • Goście

Napisano 02 luty 2012 - 23:17:37

to był mój pomysł i jestem z tego dumny ,a Konrad to swój chop

pozdro

#10 ~pico2004~

~pico2004~
  • Goście

Napisano 02 luty 2012 - 23:30:43

A ja sie nie dziwie, że wyszli. Po co enty raz głosowac te sama sprawe? Przegłosowali, ze malawie mówimy NIE

#11 ~XYZ~

~XYZ~
  • Goście

Napisano 02 luty 2012 - 23:50:12

Przecież Trzebownisko się nie zgodzi na łączenie bo nie ma z tego żadnych korzyści... SAME straty, im najbardziej ubiega się o lotnisko, wtedy by kase czesali że hoho :P

#12 ~Ink~

~Ink~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 00:09:52

A mi jest zle w gminie Trzebownisko,mieszkam w Zaczerniu i wojt nie robi tu kompletnie nic.Nie ma oswietlonych uliczek asfaltowych drog i ostatnio kaze nam po dom kultury smieci wozic paranoja.Ja w 100% jestem ze przylaczeniem!!!!

#13 ~alek~

~alek~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 00:26:45

bo wszyscy radni ktorzy sobie radza to znalezli sie na swoich stanowiskach dla pieniedzy a nie dla robienia czegokolwiek madrego zabrac diety i odrazu zrezygnuja wszyscy. byc moze wtedy przyjda ludzie na radnych ktorzy naprawde maja dobre pomysly i faktycznie cos dobrego chca zrobic dla rzeszowa. a najlepiej gdyby tym schematem kierowac sie tez w sejmie zabrac diety poselskie i wtedy bysmy zobaczyli ilu chetnych jest z pomyslami ktorzy chca zrobic cos dla Polski bo jak narazie kazdy glupi za pierdzenie w stolek i szczekanie przed kamerami czy tez z mownicy sejmowejchetnie bedzie brak tyle kasy.

#14 ~Mikita~

~Mikita~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 06:49:20

Wyświetl postUżytkownik pico2004 dnia 02 luty 2012 - 23:30:43 napisał

A ja sie nie dziwie, że wyszli.
Strzelać focha i robić "wyjście smoka" to mogą sobie w zaciszu domowym, przed żoneczką, wstając od stołu. Skoro jednak są do czegoś wybrani, za coś biorą pieniądze - takie zachowanie ich całkowicie dyskwalifikuje. Powinni zostać pozbawieni mandatów i mieć zakaz kandydowania na jakiekolwiek odpowiedzialne funkcje. Bo jak widać - ta tzw. wolność i demokracja w polskim wydaniu - nie wszystkim dobrze służy...

#15 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 06:59:21

A co to znaczy wyszli? czyzby to byl prywatny folwark radnych PIS i PO ???? to teraz tak sobie bedzie mozna przychodzic i wychodzic kiedy kto chce? ZENADA !!! KTO wreszcie wysprzta to bagno radnych???? Czy ktos byl na spotkaniu z dyrektorem i tak sobie wyszedl? oj chyba bylo by to jego ostatnie wyjscie ...a tu prosze panstwo wroca i beda szczesliwi. MOZE WRASZCIE CZAS ROZLICZYC TA BANDE DARMOZJADÓW ??????

#16 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 07:01:57

CYPRYS opamietaj sie !!!!! jestes ZAŁOSNYM odbiciem Kultysa. WSTYD, WSTYD,WSTYD !!!!!!!.

#17 ~Antek~

~Antek~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 07:26:51

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 03 luty 2012 - 06:59:21 napisał

A co to znaczy wyszli? czyzby to byl prywatny folwark radnych PIS i PO ???? to teraz tak sobie bedzie mozna przychodzic i wychodzic kiedy kto chce? ZENADA !!! KTO wreszcie wysprzta to bagno radnych???? Czy ktos byl na spotkaniu z dyrektorem i tak sobie wyszedl? oj chyba bylo by to jego ostatnie wyjscie ...a tu prosze panstwo wroca i beda szczesliwi. MOZE WRASZCIE CZAS ROZLICZYC TA BANDE DARMOZJADÓW ??????
Brak dwoje Radnych na samym początku sesji powodował że sprawa przyłączenia Malawy zakończyła by się "pomyślnie" dla Ferenca.Na dobrą sprawę nie było innej możliwości (chociaż tego nie pochwalam)tylko wyjść i tym samym uniemożliwić dalsze obrady.Dlaczego Pan Prezydent tak często zwoływał (rękoma swoich radnych) sesje? Otóż wiedział że przyjdzie taki dzień że część radnych może być nieobecna a to spowoduje że wniosek o przyłączeni Malawy przejdzie.Jaki wniosek. Czas najwyższy zakończyć tę szopkę.

#18 ~HETMAN~

~HETMAN~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 07:45:01

PO-dziekujemy juz wystarczy błaznowania

#19 ~Młodzik~

~Młodzik~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 08:10:23

Jezu, jak ja się ciesze że niedługo uciekam z tego bagna za granice! wszystkim bede opowiadał co się dzieje w tym dziadowskim kraju ale pewnie nie uwierzą xD hahaha, masakra jakaś

#20 ~radny_bezradny~

~radny_bezradny~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 09:15:17

Nie za starzy na wagary?????????

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych