Napisano 21 luty 2011 - 07:19:16
Narazie muszę powiedzieć, że nowa władza interesuje się samym sobą a nie innymi ludźmi w gminie. Nie wiem poco oni sobie podnieśli te płace za sesje jak gmina i tak jest zadłużona jak tylko a po poczynaniach naszych nowych wybranych to sądzę że będzie jak było albo i gorzej. Obecnie same spotkania z %%%%%%%%%%%%%% a przy tym nie da się nic sensownego wymyśleć. A dodam jeszcze że samymi słowami nic się nie da zbudować ani naprawić sądzę że tylko umieją się bawić (((Narazie muszę powiedzieć, że nowa władza interesuje się samym sobą a nie innymi ludźmi w gminie. Nie wiem poco oni sobie podnieśli te płace za sesje jak gmina i tak jest zadłużona jak tylko a po poczynaniach naszych nowych wybranych to sądzę że będzie jak było albo i gorzej. Obecnie same spotkania z %%%%%%%%%%%%%% a przy tym nie da się nic sensownego wymyśleć. A dodam jeszcze że samymi słowami nic się nie da zbudować ani naprawić sądzę że tylko umieją się bawić ((( smutne nowa władzo czas wziąć się w końcu do roboty (( smutne nowa władzo czas wziąć się w końcu do roboty (Narazie muszę powiedzieć, że nowa władza interesuje się samym sobą a nie innymi ludźmi w gminie. Nie wiem poco oni sobie podnieśli te płace za sesje jak gmina i tak jest zadłużona jak tylko a po poczynaniach naszych nowych wybranych to sądzę że będzie jak było albo i gorzej. Obecnie same spotkania z %%%%%%%%%%%%%% a przy tym nie da się nic sensownego wymyśleć. A dodam jeszcze że samymi słowami nic się nie da zbudować ani naprawić sądzę że tylko umieją się baNarazie muszę powiedzieć, że nowa władza interesuje się samym sobą a nie innymi ludźmi w gminie. Nie wiem poco oni sobie podnieśli te płace za sesje jak gmina i tak jest zadłużona jak tylko a po poczynaniach naszych nowych wybranych to sądzę że będzie jak było albo i gorzej. Obecnie same spotkania z %%%%%%%%%%%%%% a przy tym nie da się nic sensownego wymyśleć. A dodam jeszcze że samymi słowami nic się nie da zbudować ani naprawić sądzę że tylko umieją się bawić ((( smutne nowa władzo czas wziąć się w końcu do roboty (( wić ((( smutne nowa władzo czas wziąć się w końcu do roboty (( ( Narazie muszę powiedzieć, że nowa władza interesuje się samym sobą a nie innymi ludźmi w gminie. Nie wiem poco oni sobie podnieśli te płace za sesje jak gmina i tak jest zadłużona jak tylko a po poczynaniach naszych nowych wybranych to sądzę że będzie jak było albo i gorzej. Obecnie same spotkania z %%%%%%%%%%%%%% a przy tym nie da się nic sensownego wymyśleć. A dodam jeszcze że samymi słowami nic się nie da zbudować ani naprawić sądzę że tylko umieją się bawić ((( smutne nowa władzo czas wziąć się w końcu do roboty (( Narazie muszę powiedzieć, że nowa władza interesuje się samym sobą a nie innymi ludźmi w gminie. Nie wiem poco oni sobie podnieśli te płace za sesje jak gmina i tak jest zadłużona jak tylko a po poczynaniach naszych nowych wybranych to sądzę że będzie jak było albo i gorzej. Obecnie same spotkania z %%%%%%%%%%%%%% a przy tym nie da się nic sensownego wymyśleć. A dodam jeszcze że samymi słowami nic się nie da zbudować ani naprawić sądzę że tylko umieją się bawić ((( smutne nowa władzo czas wziąć się w końcu do roboty (( Narazie muszę powiedzieć, że nowa władza interesuje się samym sobą a nie innymi ludźmi w gminie. Nie wiem poco oni sobie podnieśli te płace za sesje jak gmina i tak jest zadłużona jak tylko a po poczynaniach naszych nowych wybranych to sądzę że będzie jak było albo i gorzej. Obecnie same spotkania z %%%%%%%%%%%%%% a przy tym nie da się nic sensownego wymyśleć. A dodam jeszcze że samymi słowami nic się nie da zbudować ani naprawić sądzę że tylko umieją się bawić ((( smutne nowa władzo czas wziąć się w końcu do roboty Narazie muszę powiedzieć, że nowa władza interesuje się samym sobą a nie innymi ludźmi w gminie. Nie wiem poco oni sobie podnieśli te płace za sesje jak gmina i tak jest zadłużona jak tylko a po poczynaniach naszych nowych wybranych to sądzę że będzie jak było albo i gorzej. Obecnie same spotkania z %%%%%%%%%%%%%% a przy tym nie da się nic sensownego wymyśleć. A dodam jeszcze że samymi słowami nic się nie da zbudować ani naprawić sądzę że tylko umieją się bawić ((( smutne nowa władzo czas wziąć się w końcu do roboty (( (( Narazie muszę powiedzieć, że nowa władza interesuje się samym sobą a nie innymi ludźmi w gminie. Nie wiem poco oni sobie podnieśli te płace za sesje jak gmina i tak jest zadłużona jak tylko a po poczynaniach naszych nowych wybranych to sądzę że będzie jak było albo i gorzej. Obecnie same spotkania z %%%%%%%%%%%%%% a przy tym nie da się nic sensownego wymyśleć. A dodam jeszcze że samymi słowami nic się nie da zbudować ani naprawić sądzę że tylko umieją się bawić ((( smutne nowa władzo czas wziąć się w końcu do roboty (( Narazie muszę powiedzieć, że nowa władza interesuje się samym sobą a nie innymi ludźmi w gminie. Nie wiem poco oni sobie podnieśli te płace za sesje jak gmina i tak jest zadłużona jak tylko a po poczynaniach naszych nowych wybranych to sądzę że będzie jak było albo i gorzej. Obecnie same spotkania z %%%%%%%%%%%%%% a przy tym nie da się nic sensownego wymyśleć. A dodam jeszcze że samymi słowami nic się nie da zbudować ani naprawić sądzę że tylko umieją się bawić ((( smutne nowa władzo czas wziąć się w końcu do roboty Narazie muszę powiedzieć, że nowa władza interesuje się samym sobą a nie innymi ludźmi w gminie. Nie wiem poco oni sobie podnieśli te płace za sesje jak gmina i tak jest zadłużona jak tylko a po poczynaniach naszych nowych wybranych to sądzę że będzie jak było albo i gorzej. Obecnie same spotkania z %%%%%%%%%%%%%% a przy tym nie da się nic sensownego wymyśleć. A dodam jeszcze że samymi słowami nic się nie da zbudować ani naprawić sądzę że tylko umieją się bawić ((( smutne nowa władzo czas wziąć się w końcu do roboty (( (( Narazie muszę powiedzieć, że nowa władza interesuje się samym sobą a nie innymi ludźmi w gminie. Nie wiem poco oni sobie podnieśli te płace za sesje jak gmina i tak jest zadłużona jak tylko a po poczynaniach naszych nowych wybranych to sądzę że będzie jak było albo i gorzej. Obecnie same spotkania z %%%%%%%%%%%%%% a przy tym nie da się nic sensownego wymyśleć. A dodam jeszcze że samymi słowami nic się nie da zbudować ani naprawić sądzę że tylko umieją się bawić ((( smutne nowa władzo czas wziąć się w końcu do roboty (( Narazie muszę powiedzieć, że nowa władza interesuje się samym sobą a nie innymi ludźmi w gminie. Nie wiem poco oni sobie podnieśli te płace za sesje jak gmina i tak jest zadłużona jak tylko a po poczynaniach naszych nowych wybranych to sądzę że będzie jak było albo i gorzej. Obecnie same spotkania z %%%%%%%%%%%%%% a przy tym nie da się nic sensownego wymyśleć. A dodam jeszcze że samymi słowami nic się nie da zbudować ani naprawić sądzę że tylko umieją się bawić ((( smutne nowa władzo czas wziąć się w końcu do roboty ((