Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

kontynuacja tematu gać

27 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~copek~

~copek~
  • Goście

Napisano 03 grudzień 2010 - 14:02:17

ludzie czy wam już całkiem w głowach się popyrtało?? !!! Pieniążkowa to jedyny ratunek dla naszej wsi jak ktoś tego nie rozumie niech się wstrzyma od głosu, wypad do innej gminy !! młodzież chce PIENIĄŻKOWEJ !!! ktoś jest z tego powodu nie zadowolony niech się wyprowadzi nikt tu nie chce takich co stoją za starym wójtem, tylko stare osły stoją za starym , jeszcze jak by nie było sekretarza w. było by cudownie teraz gmina ma przyszłość . A my młodzi potrzebujemy kogoś takiego jak Pieniążkowa!!!!!! brawoooooo

#2 ~tomek~

~tomek~
  • Goście

Napisano 03 grudzień 2010 - 19:48:45

Wyświetl postUżytkownik copek dnia 03 grudzień 2010 - 14:02:17 napisał

ludzie czy wam już całkiem w głowach się popyrtało?? !!! Pieniążkowa to jedyny ratunek dla naszej wsi jak ktoś tego nie rozumie niech się wstrzyma od głosu, wypad do innej gminy !! młodzież chce PIENIĄŻKOWEJ !!! ktoś jest z tego powodu nie zadowolony niech się wyprowadzi nikt tu nie chce takich co stoją za starym wójtem, tylko stare osły stoją za starym , jeszcze jak by nie było sekretarza w. było by cudownie teraz gmina ma przyszłość . A my młodzi potrzebujemy kogoś takiego jak Pieniążkowa!!!!!! brawoooooo
oj biedaku, biegaku.l Dużo mówisz, a mało wiesz. Gminą rządzi rada..a rada w większości jest ze starego ukłądu. Wójt to tylko organ wykonawczy rady. paniał?

#3 ~feherypetahy~

~feherypetahy~
  • Goście

Napisano 08 grudzień 2010 - 11:07:26

copek chłopie widać żeś młody jest człowieku...

#4 ~benio~

~benio~
  • Goście

Napisano 09 grudzień 2010 - 13:24:56

Wyświetl postUżytkownik copek dnia 03 grudzień 2010 - 14:02:17 napisał

1361 osób głosowało na nowego wójta a 1024 na starego. Chcesz ich wszystkich wysiedlić haha
Chyba w demokratycznym kraju każdy ma prawo do własnego zdania. A czy wybór był słuszny to się dopiero okaże.

#5 ~a~

~a~
  • Goście

Napisano 09 grudzień 2010 - 13:41:09

Wyświetl postUżytkownik benio dnia 09 grudzień 2010 - 13:24:56 napisał

1361 osób głosowało na nowego wójta a 1024 na starego. Chcesz ich wszystkich wysiedlić haha
Chyba w demokratycznym kraju każdy ma prawo do własnego zdania. A czy wybór był słuszny to się dopiero okaże.
Popieram w całości !!! Szanujmy wybór ludzi. Nie oczerniajmy z góry i dajmy szanse przyjdzie czas na rozliczenia.

#6 ~feherypetahy~

~feherypetahy~
  • Goście

Napisano 09 grudzień 2010 - 15:14:41

czas pokaże, ocena za cztery lata

#7 ~białogacok~

~białogacok~
  • Goście

Napisano 15 grudzień 2010 - 15:05:09

Wyświetl postUżytkownik benio dnia 09 grudzień 2010 - 13:24:56 napisał

w gminie jest az 1024 jołopow ktorzy głosowali na tego starego ..... a ? szokkkkkkkk

#8 ~feherypetahy~

~feherypetahy~
  • Goście

Napisano 15 grudzień 2010 - 17:21:08

Wyświetl postUżytkownik białogacok dnia 15 grudzień 2010 - 15:05:09 napisał

w gminie jest az 1024 jołopow ktorzy głosowali na tego starego ..... a ? szokkkkkkkk
lecz się człowieku! nie potrzeba lekarza żeby stwierdzić że z głową coś nie tak...

#9 ~hunter~

~hunter~
  • Goście

Napisano 15 grudzień 2010 - 17:56:56

Wyświetl postUżytkownik feherypetahy dnia 15 grudzień 2010 - 17:21:08 napisał

lecz się człowieku! nie potrzeba lekarza żeby stwierdzić że z głową coś nie tak...
Czerepach -athy luzik sobie daj spoko bez emocji bo sie posikasz :D

#10 ~uncle~

~uncle~
  • Goście

Napisano 16 grudzień 2010 - 07:50:14

Wyświetl postUżytkownik tomek dnia 03 grudzień 2010 - 19:48:45 napisał

oj biedaku, biegaku.l Dużo mówisz, a mało wiesz. Gminą rządzi rada..a rada w większości jest ze starego ukłądu. Wójt to tylko organ wykonawczy rady. paniał?
Stary układ niedługo się wykończy ze złości i pieniactwa już nie maja takiego pola manewru jak dotąd podwórko zmniejszyło się prawie o połowę A niektórzy niemoga się z tym pogodzić i serduszka pracują na pełnych obrotach oby wytrzymały hhehehehhe

#11 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 17 grudzień 2010 - 09:01:28

Wyświetl postUżytkownik białogacok dnia 15 grudzień 2010 - 15:05:09 napisał

Włącz sobie google i wpisz tam hasło demokracja i poczytaj trochę. Może później nie będziesz pisał głupot.

Wyświetl postUżytkownik hunter dnia 15 grudzień 2010 - 17:56:56 napisał

Czerepach -athy luzik sobie daj spoko bez emocji bo sie posikasz :D
Jakbyś czytał forum a nie tylko ostatni post to byś wiedział, że feherypetahy jest zwolennikiem nowego wójta. A jak nie czytasz to po co się wypowiadasz?

#12 ~????????~

~????????~
  • Goście

Napisano 17 grudzień 2010 - 12:33:23

Wyświetl postUżytkownik uncle dnia 16 grudzień 2010 - 07:50:14 napisał

Stary układ niedługo się wykończy ze złości i pieniactwa już nie maja takiego pola manewru jak dotąd podwórko zmniejszyło się prawie o połowę A niektórzy niemoga się z tym pogodzić i serduszka pracują na pełnych obrotach oby wytrzymały hhehehehhe
smutna prawda zło jest było i będzie jak się okazuje Tylko dziwi jak można być taka ograniczona ślepą nieuczciwa i podporządkowana kanalią to jest pytanie bez odpowiedzi??????????????????

#13 ~annals~

~annals~
  • Goście

Napisano 17 grudzień 2010 - 15:13:13

ZUBEK POWINIEN I MUSI WROCIC BEZ NIEGO GMINA ZGINIE WRACAJ NASZ POLITYCZNY OJCZEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!

#14 ~subiekt~

~subiekt~
  • Goście

Napisano 23 grudzień 2010 - 11:40:17

Wyświetl postUżytkownik annals dnia 17 grudzień 2010 - 15:13:13 napisał

ZUBEK POWINIEN I MUSI WROCIC BEZ NIEGO GMINA ZGINIE WRACAJ NASZ POLITYCZNY OJCZEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!

#15 ~subiekt~

~subiekt~
  • Goście

Napisano 23 grudzień 2010 - 11:41:46

oj człowieku. w latach pięćdziesiątych też mieliśmy politycznego ojca (przepraszam OJCA).... z Moskwy.
więc pierwsze palnij się w czuprynę zanim będziesz głosił peany

#16 ~gosc~

~gosc~
  • Goście

Napisano 21 luty 2011 - 07:19:16

Narazie muszę powiedzieć, że nowa władza interesuje się samym sobą a nie innymi ludźmi w gminie. Nie wiem poco oni sobie podnieśli te płace za sesje jak gmina i tak jest zadłużona jak tylko a po poczynaniach naszych nowych wybranych to sądzę że będzie jak było albo i gorzej. Obecnie same spotkania z %%%%%%%%%%%%%% a przy tym nie da się nic sensownego wymyśleć. A dodam jeszcze że samymi słowami nic się nie da zbudować ani naprawić sądzę że tylko umieją się bawić (((Narazie muszę powiedzieć, że nowa władza interesuje się samym sobą a nie innymi ludźmi w gminie. Nie wiem poco oni sobie podnieśli te płace za sesje jak gmina i tak jest zadłużona jak tylko a po poczynaniach naszych nowych wybranych to sądzę że będzie jak było albo i gorzej. Obecnie same spotkania z %%%%%%%%%%%%%% a przy tym nie da się nic sensownego wymyśleć. A dodam jeszcze że samymi słowami nic się nie da zbudować ani naprawić sądzę że tylko umieją się bawić ((( smutne nowa władzo czas wziąć się w końcu do roboty (( smutne nowa władzo czas wziąć się w końcu do roboty (Narazie muszę powiedzieć, że nowa władza interesuje się samym sobą a nie innymi ludźmi w gminie. Nie wiem poco oni sobie podnieśli te płace za sesje jak gmina i tak jest zadłużona jak tylko a po poczynaniach naszych nowych wybranych to sądzę że będzie jak było albo i gorzej. Obecnie same spotkania z %%%%%%%%%%%%%% a przy tym nie da się nic sensownego wymyśleć. A dodam jeszcze że samymi słowami nic się nie da zbudować ani naprawić sądzę że tylko umieją się baNarazie muszę powiedzieć, że nowa władza interesuje się samym sobą a nie innymi ludźmi w gminie. Nie wiem poco oni sobie podnieśli te płace za sesje jak gmina i tak jest zadłużona jak tylko a po poczynaniach naszych nowych wybranych to sądzę że będzie jak było albo i gorzej. Obecnie same spotkania z %%%%%%%%%%%%%% a przy tym nie da się nic sensownego wymyśleć. A dodam jeszcze że samymi słowami nic się nie da zbudować ani naprawić sądzę że tylko umieją się bawić ((( smutne nowa władzo czas wziąć się w końcu do roboty (( wić ((( smutne nowa władzo czas wziąć się w końcu do roboty (( ( Narazie muszę powiedzieć, że nowa władza interesuje się samym sobą a nie innymi ludźmi w gminie. Nie wiem poco oni sobie podnieśli te płace za sesje jak gmina i tak jest zadłużona jak tylko a po poczynaniach naszych nowych wybranych to sądzę że będzie jak było albo i gorzej. Obecnie same spotkania z %%%%%%%%%%%%%% a przy tym nie da się nic sensownego wymyśleć. A dodam jeszcze że samymi słowami nic się nie da zbudować ani naprawić sądzę że tylko umieją się bawić ((( smutne nowa władzo czas wziąć się w końcu do roboty (( Narazie muszę powiedzieć, że nowa władza interesuje się samym sobą a nie innymi ludźmi w gminie. Nie wiem poco oni sobie podnieśli te płace za sesje jak gmina i tak jest zadłużona jak tylko a po poczynaniach naszych nowych wybranych to sądzę że będzie jak było albo i gorzej. Obecnie same spotkania z %%%%%%%%%%%%%% a przy tym nie da się nic sensownego wymyśleć. A dodam jeszcze że samymi słowami nic się nie da zbudować ani naprawić sądzę że tylko umieją się bawić ((( smutne nowa władzo czas wziąć się w końcu do roboty (( Narazie muszę powiedzieć, że nowa władza interesuje się samym sobą a nie innymi ludźmi w gminie. Nie wiem poco oni sobie podnieśli te płace za sesje jak gmina i tak jest zadłużona jak tylko a po poczynaniach naszych nowych wybranych to sądzę że będzie jak było albo i gorzej. Obecnie same spotkania z %%%%%%%%%%%%%% a przy tym nie da się nic sensownego wymyśleć. A dodam jeszcze że samymi słowami nic się nie da zbudować ani naprawić sądzę że tylko umieją się bawić ((( smutne nowa władzo czas wziąć się w końcu do roboty Narazie muszę powiedzieć, że nowa władza interesuje się samym sobą a nie innymi ludźmi w gminie. Nie wiem poco oni sobie podnieśli te płace za sesje jak gmina i tak jest zadłużona jak tylko a po poczynaniach naszych nowych wybranych to sądzę że będzie jak było albo i gorzej. Obecnie same spotkania z %%%%%%%%%%%%%% a przy tym nie da się nic sensownego wymyśleć. A dodam jeszcze że samymi słowami nic się nie da zbudować ani naprawić sądzę że tylko umieją się bawić ((( smutne nowa władzo czas wziąć się w końcu do roboty (( (( Narazie muszę powiedzieć, że nowa władza interesuje się samym sobą a nie innymi ludźmi w gminie. Nie wiem poco oni sobie podnieśli te płace za sesje jak gmina i tak jest zadłużona jak tylko a po poczynaniach naszych nowych wybranych to sądzę że będzie jak było albo i gorzej. Obecnie same spotkania z %%%%%%%%%%%%%% a przy tym nie da się nic sensownego wymyśleć. A dodam jeszcze że samymi słowami nic się nie da zbudować ani naprawić sądzę że tylko umieją się bawić ((( smutne nowa władzo czas wziąć się w końcu do roboty (( Narazie muszę powiedzieć, że nowa władza interesuje się samym sobą a nie innymi ludźmi w gminie. Nie wiem poco oni sobie podnieśli te płace za sesje jak gmina i tak jest zadłużona jak tylko a po poczynaniach naszych nowych wybranych to sądzę że będzie jak było albo i gorzej. Obecnie same spotkania z %%%%%%%%%%%%%% a przy tym nie da się nic sensownego wymyśleć. A dodam jeszcze że samymi słowami nic się nie da zbudować ani naprawić sądzę że tylko umieją się bawić ((( smutne nowa władzo czas wziąć się w końcu do roboty Narazie muszę powiedzieć, że nowa władza interesuje się samym sobą a nie innymi ludźmi w gminie. Nie wiem poco oni sobie podnieśli te płace za sesje jak gmina i tak jest zadłużona jak tylko a po poczynaniach naszych nowych wybranych to sądzę że będzie jak było albo i gorzej. Obecnie same spotkania z %%%%%%%%%%%%%% a przy tym nie da się nic sensownego wymyśleć. A dodam jeszcze że samymi słowami nic się nie da zbudować ani naprawić sądzę że tylko umieją się bawić ((( smutne nowa władzo czas wziąć się w końcu do roboty (( (( Narazie muszę powiedzieć, że nowa władza interesuje się samym sobą a nie innymi ludźmi w gminie. Nie wiem poco oni sobie podnieśli te płace za sesje jak gmina i tak jest zadłużona jak tylko a po poczynaniach naszych nowych wybranych to sądzę że będzie jak było albo i gorzej. Obecnie same spotkania z %%%%%%%%%%%%%% a przy tym nie da się nic sensownego wymyśleć. A dodam jeszcze że samymi słowami nic się nie da zbudować ani naprawić sądzę że tylko umieją się bawić ((( smutne nowa władzo czas wziąć się w końcu do roboty (( Narazie muszę powiedzieć, że nowa władza interesuje się samym sobą a nie innymi ludźmi w gminie. Nie wiem poco oni sobie podnieśli te płace za sesje jak gmina i tak jest zadłużona jak tylko a po poczynaniach naszych nowych wybranych to sądzę że będzie jak było albo i gorzej. Obecnie same spotkania z %%%%%%%%%%%%%% a przy tym nie da się nic sensownego wymyśleć. A dodam jeszcze że samymi słowami nic się nie da zbudować ani naprawić sądzę że tylko umieją się bawić ((( smutne nowa władzo czas wziąć się w końcu do roboty ((

#17 ~kimono~

~kimono~
  • Goście

Napisano 27 styczeń 2012 - 21:01:45

Pani wójt to nie powiem kto a cisną mi się słowa bardzo nie cenzuralne.Dokładnie rok temu byłam ją prosic o pomoc jestem w bardzo cieżkiej sytuacji materialnej a jestem osobą młodą i wykształconą poszłam tylko dlatego że Pani wójt zarzekała się że bedzie pomagać młodym.Powiedziała mi że nie ma szans na prace w moim zawodzie dodam że w szkolnictwie. A dokłładnie kilka miesięcy temu dowiedziałam sie że na jednym etacie w szkole jest zatrudniona całkiem nowa osoba.Pytanie kim jest dla Pani wójt a zapewne jest jej krewną,Bo przecież "nie ma szans na taki etat"-słowa Pani wójt.Najgorsza Pani wójt ale jeszcze trzy lata i wtedy zobaczymy.

#18 ~gosc~

~gosc~
  • Goście

Napisano 31 styczeń 2012 - 22:48:27

Tak po znajomości etacik się znajdzie jaka dla pani Ziemniak co może nie?

#19 ~GOŚĆ~

~GOŚĆ~
  • Goście

Napisano 01 luty 2012 - 06:31:58

MINĄ ROK I WIĘKSZOŚĆ MA JEJ DOŚĆ CHODZIŁO O INTERESY SWOJE I WCIĄŻ NOWE UKŁADY POZBYCIE SIĘ PANA B.I PRZENIESIENIE GO NA PLAC BURACZANY BO ZAWADZA O TO CHODZI NOWA WŁADZA NOWE UKŁADY

#20 ~SOLEJUK~

~SOLEJUK~
  • Goście

Napisano 01 luty 2012 - 16:31:56

CZY NASI WŁODARZE NIE SĄ ŻYWCEM WYJĘCI ZE SCENARIUSZA POPULARNEGO SERIALU RANCZO ?

LUCY NIEMOZE SOBIE PORADZIĆ Z CZEREPACHAMI I NAWIEDZONYMI MYĆKAMI?

NASZ CZEREPACH, JEDNAK MOCNO SIEDZI NA STOŁKU I OBMYŚLA SPOSÓB NA SPEKTAKULARNY SKOK NA OBJECIE WŁADZY . JEST CIERPLIWY I MŚCIWY .JEST PEWIEN, ZE JEGO CZAS NADEJDZIE NIEBAWEM, A WTEDY DOKONA ZEMSTY NA LUCY I JEJ ZWOLENNIKACH NASZ KOZIOŁ, RACZEJ NIEMA SZANS POWROTU NA ARENĘ .LUCY CORAZ CZĘŚCIEJ ZALICZA WPADKI.TRACI POPARCIE I STRONNIKÓW .CZEKA NAS CIEKAWE ALE CZY LEPSZE OBIECYWANE JUTRO? ODPOWIEDZ ZA TRZY LATA ?

NARAZICHOOOOOOOOO:)))))))))

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych