Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

Łańcut- gdzie wesele?

8 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~magdalena~

~magdalena~
  • Goście

Napisano 05 styczeń 2011 - 14:50:31

Jak w temacie i napiszcie jeszcze proszę ile miesięcy od daty ślubu rezerwowaliście lokal :) no i wrażenia po weselu jakość obsługi, jedzenia itd

#2 ~marlena111111~

~marlena111111~
  • Goście

Napisano 13 styczeń 2011 - 14:47:53

polecam restauracje bogdanka tam mialam swoje wesele bylo super

#3 ~asd~

~asd~
  • Goście

Napisano 14 styczeń 2011 - 09:30:03

Fajne nam wyszło w Venie ale niestety już tam jest Rossmann :)

#4 ~misisipi~

~misisipi~
  • Goście

Napisano 28 grudzień 2011 - 21:45:27

hej

Chciałabym żeby wypowiedziały się osoby które miały już wesele bądż były na weselu w Bogdance w Łańcucie. A mianowicie jak tam jest z tą salą do tańczenia, domkiem weselnym (grzybiekm) czy jest tam wystarczająco miejsca aby potańcować?

#5 ~razdwatrzyzatańcz~

~razdwatrzyzatańcz~
  • Goście

Napisano 25 styczeń 2012 - 20:08:49

A ja polecam Bogdanke w Łańcucie - piękny ogród (z placem zabaw) i mnóstwem drzew ;), multum jedzenia, klimatyzacja.
Altana ogrodowa do tańców (generalnie zespoły preferują drewniane miejsca ponieważ głos się rozchodzi czysto i nie ma echa jak np w dużych salach). Polecam

#6 ~ona_ł~

~ona_ł~
  • Goście

Napisano 28 styczeń 2012 - 21:35:55

Mi jakoś klimat Bogdanki nie odpowiada, trochę kiczowaty wystrój, przydałby się tam remont, ale podobno ilość jedzenia na takich imprezach jak wesela, komunie itd jest spooooora, na pewno plusem jest fajny ogród.

#7 ~aneta1986si~

~aneta1986si~
  • Goście

Napisano 01 luty 2012 - 14:28:48

Wyświetl postUżytkownik ona_ł dnia 28 styczeń 2012 - 21:35:55 napisał

Mi jakoś klimat Bogdanki nie odpowiada, trochę kiczowaty wystrój, przydałby się tam remont, ale podobno ilość jedzenia na takich imprezach jak wesela, komunie itd jest spooooora, na pewno plusem jest fajny ogród.

Wystrój to nie problem, zawsze można sobie udekorować lub poprosić o możliwość innej dekoracji sali, jak dana nam się nie podoba. Poważniejszym problemem jest brak klimatyzacji lub problemy z nią i mała ilość jedzenia, chyba nie chcemy ,żeby goście opuścili nas z powodu braku jedzenia? i poszli zjeść do restauracji hehe (a już słyszłam takie przypadki np. w Młynie w Albigowej).

#8 ~Katrzyna~

~Katrzyna~
  • Goście

Napisano 01 luty 2012 - 15:14:49

Bardzo fajnie jest w Białobrzegach, w Duecie. super jedzenie ( duzo i smacznie) , atmosfera, duzo miejsca do tańczenia i wszyscy sie świetnie bawili, nikt nie narzekał. Polecam:)

#9 ~aneta1986si~

~aneta1986si~
  • Goście

Napisano 02 luty 2012 - 22:32:22

Wyświetl postUżytkownik Katrzyna dnia 01 luty 2012 - 15:14:49 napisał

Bardzo fajnie jest w Białobrzegach, w Duecie. super jedzenie ( duzo i smacznie) , atmosfera, duzo miejsca do tańczenia i wszyscy sie świetnie bawili, nikt nie narzekał. Polecam:)

Duet też fajny z wyglądu, podoba mi się, jednak nie bawiłam się tam jeszcze na weselu to nie wiem jak z jedzeniem i obsługą. ;)
Wiem tylko ,że terminy (soboty) są pozajmowane na 2012 rok.
Gdy dzwoniłam kiedyś do tego Pana to poprosiłam ,że gdyby jakiś termin się zwolnił to żeby dał znać.
On stwierdził ,że jeszcze takiego przypadku nie było i nie będzie,żeby ktoś zrezygnował i że nie będzie potrzeby nawet informowania. Więc Duet sobie odmówiłam.

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych