Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

Myjnia dla psów za 5 zł :: zobacz komentowany artykuł

22 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~zainteresowany~

~zainteresowany~
  • Goście

Napisano 20 październik 2011 - 10:39:58

Wszytko fajnie ale nigdzie nie ma informacji gdzie jest ta myjnia... wiem ze to nie sponsorowany artykuł ale choć min informacji mogło by się tutaj znaleźć bo właścicielki także nie zadbały o to aby je znaleźć w googlach.

#2 ~Wanda~

~Wanda~
  • Goście

Napisano 20 październik 2011 - 13:11:31

Podaję tel. myjni 608 298 176, ul. Reformacka 6 (garaże) Wanda Molon

#3 ~kajko~

~kajko~
  • Goście

Napisano 20 październik 2011 - 20:34:46

NASZ SPANIEL BYŁ JUŻ TAM DWA RAZY - SUPER POMYSŁ TYLKO SZKODA ŻE NIE MA WIĘCEJ TAKICH PUNKTÓW W RZESZOWIE. UMYŁAM GO TAK DOKŁADNIE ZA 7 ZŁOTYCH

#4 ~gość~

~gość~
  • Goście

Napisano 21 październik 2011 - 07:06:05

WWW.PSIAMYJKA.PL taki adres strony widziałem na myjce

#5 ~Listonosz z Kiepskich~

~Listonosz z Kiepskich~
  • Goście

Napisano 21 październik 2011 - 13:07:26

ja swojego kąpię na krótkim programie w pralce i jest bardzo zadowolony. pralkę kupiłem specjalnie dla niego w Media markt , jest teraz promocja ok. 200 pln .

#6 ~MARTA~

~MARTA~
  • Goście

Napisano 21 październik 2011 - 19:02:45

to jest super sprawa, w domu tak psa nie umyłam. Polecam, jest to na ul. Reformackiej 6 na wprost Kościoła wojskowego w podwórzu

#7 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 22 październik 2011 - 05:57:55

Wyświetl postUżytkownik Wanda dnia 20 październik 2011 - 13:11:31 napisał

Podaję tel. myjni 608 298 176, ul. Reformacka 6 (garaże) Wanda Molon
a nie 997? :lol:

#8 ~GO~

~GO~
  • Goście

Napisano 22 październik 2011 - 15:15:03

byłam z ciekawości, umyłam swoją Dinę, ja mam czystą łazienkę i suczkę

#9 ~gość.~

~gość.~
  • Goście

Napisano 22 październik 2011 - 15:18:48

suszenie super,a w domu mój pies boi się suszarki, na drugi raz wezmę jednak swój ręcznik. Warto mieć jednak drobne pieniądze 1 zł, 2 zł

#10 ~ola~

~ola~
  • Goście

Napisano 01 grudzień 2011 - 09:39:01

jest to fajna sprawa nie myslalam ze moj felek byl taki brudny i spal z pania w poscieli naprawde warto sa tam fajne kobitki tylko zadzwon pomoga ja naprawde polecam

#11 ~tomek~

~tomek~
  • Goście

Napisano 09 grudzień 2011 - 15:08:29

to psa trzeba myć? tego na łańcuchu też? mój jest już trzy lata na łancuchu..i mam go myć?

#12 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 10 grudzień 2011 - 10:32:31

Wyświetl postUżytkownik tomek dnia 09 grudzień 2011 - 15:08:29 napisał

to psa trzeba myć? tego na łańcuchu też? mój jest już trzy lata na łancuchu..i mam go myć?
ch*** a se umyj

#13 ~tomek~

~tomek~
  • Goście

Napisano 10 grudzień 2011 - 18:57:07

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 10 grudzień 2011 - 10:32:31 napisał

ch*** a se umyj
Jest pan niegrzeczny i używa Pan brzydkich słow, a ja mam 14 lat. Zapytałem bo nie wiem, czy takie wiejskie psy na łancuchach też trzeba myć, czy tylko takie które mieszkają w domu. Nie rozumiem Pana odpowiedzi.

#14 ~Ania~

~Ania~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 13:02:08

fajna sprawa z tą myjnią:)nie opłaca się myć psa w domu:)

#15 ~MIRA~

~MIRA~
  • Goście

Napisano 09 luty 2012 - 19:47:29

JEST TO FAJNA SPRAWA

#16 ~sasiad~

~sasiad~
  • Goście

Napisano 10 luty 2012 - 08:00:31

Wiem ze to fajna sprawa. Nie wiem jak te osoby to robia.
U sasiada jest taki pies ze jak by sie dalo to zezarl by kazdego i strach podejsc nawet do ogrodzenia. Jak przyjedzie ten co kapie psy ze swoim biznesem to idzie do niego i bierze za smych i prowadzi do przyczepy gdzie jest wanna. Wsadzi go do tej wanny i ten zuchwaly pies ktorego wszyscy sie boja stoi potulnie jak ciele. Wystraszony i potulny. Nawet sie nie otrzepuje z wody jak go polewa z weza. Leb trzyma w dol i nawet nie warknie. Nie wiem jak on to robi i dlaczego ten pies sie go boi. Ja raz powiedzialem do zony ze to zarloczne bydle musi czuc zapach smierci od tego czlowieka i sie go po prostu boi. Potulny i slucha jak by go prowadzono do rzezni.

#17 ~felczer~

~felczer~
  • Goście

Napisano 10 luty 2012 - 08:02:34

Wyświetl postUżytkownik tomek dnia 09 grudzień 2011 - 15:08:29 napisał

Ja bym ciebie potrzymal 3 lata bez mycia, az by cie wszy i pchly zywcem zezarly !

#18 ~tomek~

~tomek~
  • Goście

Napisano 17 luty 2012 - 13:46:54

Wyświetl postUżytkownik felczer dnia 10 luty 2012 - 08:02:34 napisał

Ja bym ciebie potrzymal 3 lata bez mycia, az by cie wszy i pchly zywcem zezarly !
mój pies jest na łańcuchu dłuzej niz trzy lata, praktycznie od szczeniaka. Ma sie całkiem dobrze. Nigdy nie chorowal. daje mu jeść i pić, czasem nawet dwa razy dziennie - jak mam więcej odpadków w domu. łancuch ma dośc długi..pewnie z 2,5 metra. spusczam go z niego raz do roku jak ide go szczepić. Więc nie wiam skąd to obruszenie?.

#19 ~tomek~

~tomek~
  • Goście

Napisano 17 luty 2012 - 13:48:16

Wyświetl postUżytkownik felczer dnia 10 luty 2012 - 08:02:34 napisał

mój pies jest na łańcuchu dłuzej niz trzy lata, praktycznie od szczeniaka. Ma sie całkiem dobrze. Nigdy nie chorowal. daje mu jeść i pić, czasem nawet dwa razy dziennie - jak mam więcej odpadków w domu. łancuch ma dośc długi..pewnie z 2,5 metra. spusczam go z niego raz do roku jak ide go szczepić. Więc nie wiam skąd to obruszenie?.

#20 ~Magda~

~Magda~
  • Goście

Napisano 19 kwiecień 2012 - 07:40:33

Wyświetl postUżytkownik tomek dnia 17 luty 2012 - 13:48:16 napisał

CO ZA POJE...ANA WIEJSKA MENTALNOSC. ze tez na polskiej wsi ciagle jeszcze sa tacy "ludzie", ktorzy uwazaja trzymanie psa przez cale zycie na 2,5 m lancuchu i karmienie go odpadkami za normalne. TO ku...wa NIE JEST NORMALNE!!!.

Wspolczuje twojemu psu i to bardzo. Jej, dajes mu jesc i pic, normalnie ale poswiecenie! I nawet 2 razy dziennie, matko zebys sie nie przepracowal zbytnio. Czlowieku, sam sie przykuj do tego lancucha, i jedz odpadki co za ku...wa deb***. Pies musi miec mozliwosc ruchu a 2,5 m lancuch nie zapewnia mu tego ani na troche, szczegolnie jak pies kreci sie przy budzie to lancuch ma tendencje do zawijania sie na kolku wiec jeszcze mu sie on skraca - dlugi lancuch to 20 m!!! A CZY W OGOLE MUSI BYC NA LANCUCHU??? BEZ NIEGO TO CO JUZ NIE MOGLBY PILNOWAC CZY JAK???
ludzkie jedzenie jest dla psa zle bo zawiera przyprawy ktore mu szkodza, a kosci drobiowe wrecz moga go zabic.

Z twojej wypowiedzi wynika ze totalnie nie masz pojecia o postepowaniu ze zwierzetami, uwazasz ze wystarczy dac od czasu do czasu jesc jakie g...wno i pic i to wystarczy. Przykro mi ze na sa na swiecie tacy osobnicy jak ty. Niestety ludzie ze wsi maja tak spaczone podejscie do zwierzakow ze az sie scyzoryk w kieszeni otwiera.

I jeszcze sie pytasz skad to obruszenie??!!! NO COMMENTS :(

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych