Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

Najpiękniejsza Panna Młoda :: zobacz komentowany artykuł

29 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~A~

~A~
  • Goście

Napisano 16 grudzień 2011 - 13:10:30

Nie ma to jak głosowac na siebie :D patologia....

#2 ~sto 232~

~sto 232~
  • Goście

Napisano 21 grudzień 2011 - 23:49:02

deb***ny konkurs. wysle 250 smsów, strace 600 zł i wygram.
porażka i tyle.

#3 ~Robin~

~Robin~
  • Goście

Napisano 27 grudzień 2011 - 23:52:15

:o a ta pierwsza glosuje na siebie sama hahahahaha.. zaloze sie.bo taka lala sztuczna. mi by bylo szkoda kasy. PORAŻKA i tyle :lol:

#4 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 28 grudzień 2011 - 12:21:27

Wyświetl postUżytkownik Robin dnia 27 grudzień 2011 - 23:52:15 napisał

:o a ta pierwsza glosuje na siebie sama hahahahaha.. zaloze sie.bo taka lala sztuczna. mi by bylo szkoda kasy. PORAŻKA i tyle :lol:

#5 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 28 grudzień 2011 - 12:23:57

Wyświetl postUżytkownik Robin dnia 27 grudzień 2011 - 23:52:15 napisał

Czasami ktos ma dużo przyjaciół i nie trzeba głosować samemu sobie he he.

#6 ~łozu6~

~łozu6~
  • Goście

Napisano 28 grudzień 2011 - 18:18:59

nie wysaje mi sie ..ze przyjaciele wysyłaja sms'y ,sorry :P .Ja rozumiem jednego,dwa ale nie tyle.. Robic z siebie durnia na oczach tylu ludzi.. Laski sa poje***e ! kupic sobie karte i wysylać. w Komputerku widać wszystko z jakiego numeru przychodzą sms'y hahahahahahahahahaha :lol:

#7 ~Jessica~

~Jessica~
  • Goście

Napisano 28 grudzień 2011 - 18:59:31

no dobra , fajnie fajnie , Wam się wszystkim wydaje ,że to jakaś masakra -,- ale popatrzcie na to z innej strony , jeśli dana osoba poprosi swoich znajomych o wysłanie sms'a , rodzinę , według mnie to całkiem ciekawy sposób nabycia sukni w pewnym sensie to tak jakby każdy miał udział a jej kupnie :D a to całkiem fajna sprawa :) więc mi tu nie pitolcie , że to głupie , może po prostu wy źle na to patrzycie :) rozumiem , że to konkurs i , że oni też chcą coś z tego mieć , no ale to chyba oczywiste ;p

#8 ~Kkk~

~Kkk~
  • Goście

Napisano 29 grudzień 2011 - 09:05:52

Wyświetl postUżytkownik łozu6 dnia 28 grudzień 2011 - 18:18:59 napisał

nie wysaje mi sie ..ze przyjaciele wysyłaja sms'y ,sorry :P .Ja rozumiem jednego,dwa ale nie tyle.. Robic z siebie durnia na oczach tylu ludzi.. Laski sa poje***e ! kupic sobie karte i wysylać. w Komputerku widać wszystko z jakiego numeru przychodzą sms'y hahahahahahahahahaha :lol:

Nie rozumiesz sensu tego konkursu to się tutaj nie wypowiadaj. Bo to raczej Twoje zdanie jest poje***e a nie te dziewczyny.. i zamiast wyrażać swoje żałosne opinie na ten temat , wyjdź z tego forum i zajmij się czymś pożytecznym,
a nie krytykowaniem kogoś kogo nawet nie znasz ale próbujesz zabłysnąć swoją głupotą :). Pozdrawiam.

#9 ~lol~

~lol~
  • Goście

Napisano 29 grudzień 2011 - 14:47:58

stary/a wes wrzuć na LUZ ! wiesz co to znaczy wogóle?? heheee.... ludzie se jaja robia a To raczej Ty próbujesz zabłysnąć swoim głupim moralnym tekstem..
a Ty łozu deb*** jestes..heheh ale fajny tekst tzreba przyznac ;p
a niech sobie dziewczyny wysyłają nawet same na siebie sms'y co Cie to obchodzi. ... hehehe :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

#10 ~Rzeszowianka~

~Rzeszowianka~
  • Goście

Napisano 29 grudzień 2011 - 18:30:49

Dziewczynę, która w tej chwili ma najwięcej głosów znam osobiście. Jest bardzo miłą sympatyczną i wesoła dziewczyną tak jak jej przyszły mąż. Więc "Robinie" jeżeli kogoś nie znasz nie oceniaj nikogo po tym że ma na sobie różową sukienkę i blond kręcone włosy. Bo to świadczy o tym że jesteś płytką/im człowiekiem.
Życzę powodzenia wszystkim dziewczyną, bo każda marzy o tym żeby mieć wymarzoną suknię.

#11 ~Mortitia~

~Mortitia~
  • Goście

Napisano 29 grudzień 2011 - 22:12:18

No cóż jak zwykle panuje zazdrość , zawiść i głupota. Kazdy śię śmiało wypowiada bo jest anonimowy, ciekawe czy umiałbyś/umiałabyś taki tekst walnąć prosto w oczy? na koniec tylko powiem , że wolność słowa nie każdemu powinna przysługiwać:)

#12 ~!!!!~

~!!!!~
  • Goście

Napisano 07 styczeń 2012 - 17:13:56

ta na molo najładniejsza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#13 ~mellen~

~mellen~
  • Goście

Napisano 08 styczeń 2012 - 20:19:40

ta 3 blondynka też niczego sobie....grrr

#14 ~PAN stylista~

~PAN stylista~
  • Goście

Napisano 14 styczeń 2012 - 22:42:01

KASZALOTY B) podziwiam niektóre ,panie za odwage i pewność siebie.Widać ze wiekszosc z Was jest ze wsi i preferuje wiejski,kiczowaty styl,rażą mnie te tanie jaskrawe niepasujące wam kosmetyki,jaskrawe weselne ciuchy,kiczowata bizuteria,bazarowe przecierane spodnie,tanie klapeczki i plastikowe kolczyki, :blink: lakier nie pasujący do stroju,źle wyregulowane brwi i żle dobrany kolor wlosów (jak w przypadku pani blond kręconej),a najgorsze jest to co ma inna pani na glowie-czarno białe wlosy w stylu emo-zaden normalny fryzjer by sobie na cos takiego nie pozwolił.Jaskrawe balejaze sa juz dawno passe.I ten negliż,tania bluzeczka i zle dobrany push-up.Dziewczyna wygląda jakby przed chwilą wróciła z kopania ziemniaków.Z koleji pani która ma fotkę w weselnej,kolorowej sukience przy bramie jest ładnie "Zrobiona"(makijaz i fryzura),ale nie ma naturalnego piekna,nieregularne rysy i krzywe zemby. B) Gust gustem nie kazdego stac na jakies modowe rewelacje i nie kazdy musi miec wyczycie stylu,ale podkreslam ,ze zdjecia niekotrych sa fatalnie zrobione.Z tych powaznych legitymacyjnych nic nie wynika,podobnie jak z tych "ustawianych".

Skresliłbym definitywnie kaszaloty z numerem 1-Bajan,12-Filipek,16-Szpiech,7-Strzelczyk,19-ziarnkowska,20-chlebowska,24-szul,23-Zanko,10-Tkacz.

Pozostałe panie sa "przeciętne"...lecz jesli miałbym wybrać sympaatyczną,ktorej dobrze patrzy z oczu,ktora ma zadatki na kobiete z klasą,którą chciabym poznać i wydobyc z niej piękno to pani Jamróz-18 i pani Wąsacz-22. B)

pozdrawiam

Ps.w jakiej wiosce dziewczyny trzymają na półce w pokoju trofea-kufle z piwa? :lol:

#15 ~Magda;p~

~Magda;p~
  • Goście

Napisano 15 styczeń 2012 - 15:46:10

Nie wie ktoś może czy można dodać zd. z partnerem?

#16 ~kasia~

~kasia~
  • Goście

Napisano 18 styczeń 2012 - 16:20:13

TEN KONKURS JEST BEZSENSU, TRZEBA GŁOSOWAĆ NA SIEBIE A NOWINY NA TYM TYLKO ZARABIAJĄ NAWET NIE MA ŻADNEJ NAGRODY DLA GŁOSUJĄCYCH, CZYSTA ŚCIEMA I TYLE LEPIEJ WYCOFAĆ SIĘ WCZEŚNIEJ...

#17 ~Deny~

~Deny~
  • Goście

Napisano 20 styczeń 2012 - 15:09:41

Wszystkich Was Pojebało ! bez wyjątku..te głupie opisy <pełne zazdrosci i zawisci> zal mi Was ....

#18 ~czytelnik gazety~

~czytelnik gazety~
  • Goście

Napisano 25 styczeń 2012 - 20:18:32

Ciekawe że ludzie opisują osoby tylko wtedy jak są anonimowi.Jak można ocenic kogoś po jego wyglądzie,ubiorze i make-up czy uczesaniu,zaloże sie że ktoś kto pisze te bzdury żadnej z tych dziewczyn nie zna,np PAN Stylista wymienia osoby które definitywnie by usunął z konkursu i niby nic w tym dziwnego(każdy ma wolnośc słowa)gdyby nie fakt że te dziewczyny są prawie wszystkie w pierwszej ,,10,, i mają naprawde dużo głosów(zresztą jak inne nie wymienione)a to chyba świadczy o tym że ktoś tam na nie głosuje więc takie najgorsze chyba nie są...Z kolei KASIA pisze że konkurs jest denny bo "nie ma nagrody dla głosujących.."-a czy jak ogłaszali konkurs to była o tym wzmianka?nie-wyraznie pisze w regulaminie ze nagroda jest dla zwyciężczyni,wiec lepiej poczytac regulamin konkursu tam wszystko pisze jakie nagrody i za co są.
I pamiętajcie ludzie to jest konkurs na najpiękniejsza panne młodą wiec pozwulcie,że wygra ta która bedzie pierwsza i co ważniejsze zdecydują o tym czytelnicy nowin wysyłając sms-y na swoją faworytke(a jest ich trosze:)

#19 ~Marzena~

~Marzena~
  • Goście

Napisano 27 styczeń 2012 - 16:33:09

Ludzie! gdybym wcześniej weszła na forum w życiu nie pozwoliłabym na wystawienie swojego zgłoszenia. Szkoda,że znalazłam się tu o pół dnia za późno. O zgrozo!

#20 ~czytelnik~

~czytelnik~
  • Goście

Napisano 27 styczeń 2012 - 16:45:18

haha laska nie łam się :D fakt- konkurs to ściema, proste,że wygra nie ładna a kasiasta co będzie smsy sypać jak Mikołaj z wora

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych