Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

NAUCZYCIELKA MOJEGO DZIECKA MA ROMANS Z KSIĘDZEM, CO ROBIĆ?

64 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~Joanna~

~Joanna~
  • Goście

Napisano 13 luty 2012 - 17:49:36

proszę o radę
właśnie dowiedziałam się od mojego dziecka że jego nauczycielka ma romans z kapłanem, a ona jest mężatką!
może warto zmienić dziecku szkołę? Nie wiem co mam robić....

#2 ~sufragan~

~sufragan~
  • Goście

Napisano 13 luty 2012 - 18:20:24

proszę zawiadomić biskupa.

#3 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 13 luty 2012 - 20:23:12

Powinnaś się cieszyć ,że jest normalny i nie molestuje dzieci a o dupę sąsiadki się nie martw !

#4 ~anna z Przemysla~

~anna z Przemysla~
  • Goście

Napisano 13 luty 2012 - 21:27:16

Wyświetl postUżytkownik Joanna dnia 13 luty 2012 - 17:49:36 napisał

proszę o radę
właśnie dowiedziałam się od mojego dziecka że jego nauczycielka ma romans z kapłanem, a ona jest mężatką!

Chyba ci szkoda , że nie zainteresował się tobą.

#5 ~Aga~

~Aga~
  • Goście

Napisano 14 luty 2012 - 11:05:53

Ta co ma gały wytrzeszczone.

#6 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 14 luty 2012 - 16:41:34

Od dawna mówiłem żeby kastrować tych buhajów,ponieważ rozbijają rodziny jak również gwałcą dzieci.

#7 ~Aga~

~Aga~
  • Goście

Napisano 14 luty 2012 - 20:19:23

A gdzie rozbija rodzinę, jak jej mąż siedzi za kratkami w stanach.

#8 ~Obserwator~

~Obserwator~
  • Goście

Napisano 16 luty 2012 - 12:29:48

proszę o radę
Ty jesteś gorsza niż dziecko!Nie widziałaś a opluwasz drugie osoby!Polegasz na insynuacjach dziecka!Co zdaniem dziecka jest romansem,rozmawianie,spotykanie się w celach towarzyskich,czy coś innego?Często w wyobraźni dziewczyn jest,że jeżeli chłopak do niej się odezwie,to znaczy,że już się w niej kocha!

#9 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 16 luty 2012 - 15:24:08

Wyświetl postUżytkownik Obserwator dnia 16 luty 2012 - 12:29:48 napisał

Ty jesteś gorsza niż dziecko!Nie widziałaś a opluwasz drugie osoby!Polegasz na insynuacjach dziecka!Co zdaniem dziecka jest romansem,rozmawianie,spotykanie się w celach towarzyskich,czy coś innego?Często w wyobraźni dziewczyn jest,że jeżeli chłopak do niej się odezwie,to znaczy,że już się w niej kocha!
Przecież to podpucha była. Kolejny "palikot" bąka puścił. A ty jak to małe dziecko....

#10 ~jaja~

~jaja~
  • Goście

Napisano 16 luty 2012 - 17:01:56

Wyświetl postUżytkownik Obserwator dnia 16 luty 2012 - 12:29:48 napisał

a ty kretynie już wiesz czy to prawda czy nie? :o

niech kapłan spotyka się w celach towarzyskich z kolegami lub ze starymi babkami, a nie z mężatkami!

#11 ~karolinka~

~karolinka~
  • Goście

Napisano 16 luty 2012 - 17:16:24

proszę o radę

wogóle się nie zastanawiaj Joanna wal po imieniu i adresie też jestem z krosna i może to ten sam gnój, oni się tego strasznie boją a zwłaszcza jak ich matki się dowiedzą a sąsiedzi wezmą na języki

#12 ~celibat~

~celibat~
  • Goście

Napisano 16 luty 2012 - 19:01:33

jesli koles chce miec kobietke to po co w ogole ksiedzem zostawal?
wiadomo ksiadz kasy ma w brud i praktycznie nic nie robi bo co to za ciezka praca msze odprawic
wg mnie takie rzeczy nie powinny byc dopuszczalne!
jaki on w ogole przyklad daje?
ludzie nie grzeszcie a sam grzeeszy!

ii mlodym kazania daja ze sex uprawiaja bez slubu, a oni to co?
oni jeszcze gorzej robia! ja zdecydowanie jestem przeciwko zniesieniu celibatu!
ksiadz przysięgal przed bogiem mogl sie zastanowic dwa razy zanim to zrobi!

#13 ~Sobiepan~

~Sobiepan~
  • Goście

Napisano 17 luty 2012 - 08:31:13

Trzeba ostrzec dziecko, żeby uważało na księży.

#14 ~misia~

~misia~
  • Goście

Napisano 20 luty 2012 - 13:17:10

Popiół wygania z głów GŁUPOTĘ i złe DUCHY:).Szykujcie się BABY na środę. Dla was specjalna dawka:).

#15 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 20 luty 2012 - 13:38:57

Ludzie to naprawdę hieny... nie wiedzą dokładnie jak było a piszą !!! Ale pamiętajcie, zło wyrządzone zawsze wróci... ale z podwojoną siłą...
Żeby nie było - mnie ta sytuacja nie dotyczy w żaden sposob, ale kim trzeba być żeby wklejać na forum, ktore czyta tysiące osób, link do konta ksiedza na portalu społecznościowym ??? A jeśli to tylko pomówienia ??? Jak tak można ??? Macie stuprocentową pewność ??? dziecko zawsze wiele mówi, przynosi do domu wiele zasłyszanych informacji, ale czy wszystkie muszą być prawdą ???

#16 ~ELWIRKA~

~ELWIRKA~
  • Goście

Napisano 20 luty 2012 - 20:34:26

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 20 luty 2012 - 13:38:57 napisał

Ludzie to naprawdę hieny... nie wiedzą dokładnie jak było a piszą !!! Ale pamiętajcie, zło wyrządzone zawsze wróci... ale z podwojoną siłą...
Żeby nie było - mnie ta sytuacja nie dotyczy w żaden sposob, ale kim trzeba być żeby wklejać na forum, ktore czyta tysiące osób, link do konta ksiedza na portalu społecznościowym ??? A jeśli to tylko pomówienia ??? Jak tak można ??? Macie stuprocentową pewność ??? dziecko zawsze wiele mówi, przynosi do domu wiele zasłyszanych informacji, ale czy wszystkie muszą być prawdą ???

TO NIE POMÓWIENIA, TO CZYSTA PRAWDA, JA TEŻ ZNAM GOŚCIA

#17 ~gość~

~gość~
  • Goście

Napisano 21 luty 2012 - 07:46:19

Nie znam ani jego ani jej ale mam nadzieję, że po takich tekastach zawiadomią prokuraturę. Na forum jesteście anonimowi ale to żaden problem dotrzeć do was po IP.

#18 ~Aga~

~Aga~
  • Goście

Napisano 21 luty 2012 - 08:22:35

ahhh wielka afera o ,,puszczalska'' nauczycielke i zemoralizowanego ksiedza...po co wypisywac tu glupoty i przekomarzac sie skoro moglas isc swobodnie i to zlosic.... ja WAS czasem nie rozumiem...

#19 ~zosia~

~zosia~
  • Goście

Napisano 21 luty 2012 - 08:58:58

nie wierze w tą całą historię, chyba, że sie z imienia i nazwiska wpisze ta joasia co to zaczeła i imie swego dzieka aby uwairygodnic swoja historie

#20 ~od aniolow~

~od aniolow~
  • Goście

Napisano 21 luty 2012 - 16:17:18

proszę o radę
Nie przeszkadzac i nie wtracac sie.Mozesz sie pomodlic, w zadnym razie noe wsadzaj nosa w nie swoje sprawy.Czy ty jestes bez grzechu ?? moze jestes zazdrosna, dlatego robisz tyle szumu ?, a moze tylko czekasz, zeby nauczycielka sie rozwiodla, wtedy sama sprobujesz uszczesliwic tego nieszczesnika !? Musisz byc dardzo zlym i nieszczesliwym czlowiekeim,miec w tym powazny interes, ze potrafisz wierzgac tak samo mocno jak diabel kopytami.Pytasz, co masz robic - wsadzic mo.de w kubel i nie rozpowszechniac tych nowinek.Cialo duchowne z cialem pedagogicznym musi umiec sie dogadywac, a tobie nic do tego podla plotkaro.

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych