Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

OKNA z Krakowa - Najczęściej polecane okna :: zobacz komentowany artykuł

178 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~MULTIDOM~

~MULTIDOM~
  • Goście

Napisano 06 marzec 2009 - 11:24:26

KUPA KŁAMSTA,JAKI LIDER? TO CHWYT REKLAMOWY. W MAŁOPOLSCE SPRZEDAŻ SPADŁA O 40 % TO NA PODKARPACIE SIE PCHACIE.DROBIE OKANA ŻE SZOK.POZDRAWIA RUDY LIS:)

#2 ~miro~

~miro~
  • Goście

Napisano 06 marzec 2009 - 12:01:25

Tylko w tym kraju jest samowola w nazwaniu się liderem rynku! Prawda jest inna bo liderami w ilości wyprodukowanych okien jest wiele innych firm!!! Proszę przedstawić podstawe wiarygodności badań kto je wykonał?. Kwestia przyznawania medali na targach to jest dobry koniak i ma się medal! Mam te okna ale zero rewelacji! Płacimy tylko za marke gdzie w promowaniu i reklamie to są liderami!!! Mam pytanie do portalu nowiny24.p czy ten artykuł jest odpłatny bo jeśli tak to jest wielkie kłamstwo i przekazywanie klientom nieprawdy!!! Były już czasy jak nowiny faworyzowały inne firmy!!! Są na rynku okna które biją o klase towar Oknoplasta!!!

#3 ~Kopik~

~Kopik~
  • Goście

Napisano 06 marzec 2009 - 14:48:41

Kolejna wielka ściema i nieprawda nowin!!! Ile wam placą za te brednie? Już byli tacy nakręcani liderzy!!! Dane z kosmosu!!! Wielka parodia!!! Co redaktorek dostał rabat na okna od mariotu!!!

#4 ~loko~

~loko~
  • Goście

Napisano 06 marzec 2009 - 14:54:21

Piszecie prawde POLECANE A NIE KUPOWANE!!!Bo mądry klient mysli to nie przeplaca!!! Ja mialem kupić te okna ale wycofalem się!!Dzięki Bogu bo ten towar z lepszym okuciem Roto NT i szyba 0.7 pakiet trzyszybowy za te same pieniądze!!! Szyba to 70% straty ciepła okna!!!Pomyślcie zanim kupicie!Pozdrawiam

#5 ~mwm~

~mwm~
  • Goście

Napisano 06 marzec 2009 - 15:38:31

Wyświetl postUżytkownik MULTIDOM dnia 6.03.2009, 11:24 napisał

KUPA KŁAMSTA,JAKI LIDER? TO CHWYT REKLAMOWY. W MAŁOPOLSCE SPRZEDAŻ SPADŁA O 40 % TO NA PODKARPACIE SIE PCHACIE.DROBIE OKANA ŻE SZOK.POZDRAWIA RUDY LIS:)
Szanowny Panie Dariuszu K.
Cóż pan wie na temat dobrych okien? Przecież pan nigdy nie miał z nimi do czynienia. No chyba że w salonach u konkurencji. u pana to tylko taniość goni taniość a jakość to dla pana pojęcie nieznane. a czym jest multidom w porównaniu do OKNOPLASTU, czy choćby do ich partnerów handlowych. z którego garażu teraz pan bierze okna? żadna szanująca sie firma okienna nie chce z panem handlować. jest takie przysłowie: "Bóg stworzył rudego, a ty uważaj na niego" i chyba cos w tym jest.

#6 ~MWM~

~MWM~
  • Goście

Napisano 06 marzec 2009 - 15:49:00

Wyświetl postUżytkownik miro dnia 6.03.2009, 12:01 napisał

Tylko w tym kraju jest samowola w nazwaniu się liderem rynku! Prawda jest inna bo liderami w ilości wyprodukowanych okien jest wiele innych firm!!! Proszę przedstawić podstawe wiarygodności badań kto je wykonał?. Kwestia przyznawania medali na targach to jest dobry koniak i ma się medal! Mam te okna ale zero rewelacji! Płacimy tylko za marke gdzie w promowaniu i reklamie to są liderami!!! Mam pytanie do portalu nowiny24.p czy ten artykuł jest odpłatny bo jeśli tak to jest wielkie kłamstwo i przekazywanie klientom nieprawdy!!! Były już czasy jak nowiny faworyzowały inne firmy!!! Są na rynku okna które biją o klase towar Oknoplasta!!!
1. co do medali i nagród to sie zgadzam - no bo skoro dobroplast dostaje za jakość?
2. co pana skłoniło do zakupu okien z oknoplastu, skoro twierdzi pan że sa na rynku okna lepsze
3. każdy kto ma pieniądze może sobie dać takie ogłoszenie czy reklamę
4. gazeta nie odpowiada za treść ogłoszeń - to wie chyba każdy
5. a po za tym co według pana w tym artykule jest nieprawdą i klamstwem
6. jakie to firmy biją o klasę okna z oknoplastu?
7. prawda zawsze w oczy kole

#7 ~mwm~

~mwm~
  • Goście

Napisano 06 marzec 2009 - 15:54:32

Wyświetl postUżytkownik Kopik dnia 6.03.2009, 14:48 napisał

Kolejna wielka ściema i nieprawda nowin!!! Ile wam placą za te brednie? Już byli tacy nakręcani liderzy!!! Dane z kosmosu!!! Wielka parodia!!! Co redaktorek dostał rabat na okna od mariotu!!!
1. według cennika minus 80% rabatu
2. wystarczy zapłacić za reklamę - niekoniecznie trzeba od razu dawać komuś okna za półdarmo
3. wielka parodią jest większość okien sprzedawanych na naszym rynku

#8 ~mwm~

~mwm~
  • Goście

Napisano 06 marzec 2009 - 16:01:45

Wyświetl postUżytkownik loko dnia 6.03.2009, 14:54 napisał

Piszecie prawde POLECANE A NIE KUPOWANE!!!Bo mądry klient mysli to nie przeplaca!!! Ja mialem kupić te okna ale wycofalem się!!Dzięki Bogu bo ten towar z lepszym okuciem Roto NT i szyba 0.7 pakiet trzyszybowy za te same pieniądze!!! Szyba to 70% straty ciepła okna!!!Pomyślcie zanim kupicie!Pozdrawiam
1. polecenie + dobry handlowiec = sprzedane okna kolejnemu zadowolonemu klientowi
2. mądry klient woli zapłacić trochę więcej i spać spokojniej, niż mniej i użerać się z jakimś tanim garażowcem
3. a w czym roto jest niby lepsze od innych okuć
4. w ostatnim sie z panem zgadzam - LUDZIE POMYŚLCIE ZANIM WYDACIE SWOJE CIĘŻKO ZAROBIONE PIENIĄDZE U GARAŻOWCA!!!!!!!!!!

#9 ~janek~

~janek~
  • Goście

Napisano 09 marzec 2009 - 17:30:39

[quote name='MULTIDOM' date='6.03.2009, 11:24' post='67656']
[/quote

JA KUPIŁEM OKNA Z KRAKOWA, JESTEM STRASZNIE ZADOWOLONY, MÓJ ZNAJOMY KUPIŁ OKNA Z KRAKOWA I JEST ZACHWYCONY I JEGO ZNAJOMY TEŻ KUPIŁ I JEST O.K. WSZYSCY MIESZKAMY W OKOLICY DYNOWA I ZNAJĄC OPINIE O OKNACH Z FIRMY KTÓRĄ PAN REPREZENTUJE I PODEJŚCIE DO KLIENTÓW W RAZIE PROBLEMU, A PROBLEMÓW JEST U PANA SPORO TO ŚMIEM TWIERDZIĆ, ŻE RUDEMU SIĘ NIE WIERZY I KOMENTARZE PANA SĄ TAK WIARYGODNE JAK PAN SAM .

#10 ~Architekt~

~Architekt~
  • Goście

Napisano 09 marzec 2009 - 18:02:20

Wyświetl postUżytkownik Kopik dnia 6.03.2009, 14:48 napisał

Jeżeli Pan ma troszeczkę jakiegokolwiek pojęcia na temat okien i ich jakości to tutaj Pan jest parodiom na tym forum. Ponieważ domyślam się, iż wiedza Pana skończyła się na etapie okien z DOBROPLASTU. I nie ma Pan bladego pojęcia która z firm jest liderem na rynku- No chyba ,że Pana ?

#11 ~marco~

~marco~
  • Goście

Napisano 19 marzec 2009 - 21:41:38

Widzę, że na forum rozgorzała dyskusja handlowców i sprzedawców okien. Panowie spokojnie, nie plujcie na "Nowiny" - proszę zauważyć, że jest wyraźnie zaznaczone, iż artykuł jest sponsorowany.A jeśli chodzi o okna to ja je mam od ubiegłego roku i jestem zadowolony. Natomiast nie polecam kupowania ich w Przeworsku, bo miejscowy przedstawiciel będzie Wam je montował przez miesiąc - o jakości usługi nie wspomnę!

#12 ~~Gosc~~

~~Gosc~~
  • Goście

Napisano 02 listopad 2009 - 22:31:30

A co powiecie na takie okna ?
http://www.stolarka....g...zeu092&vl=0

#13 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 02 grudzień 2009 - 10:53:25

Witam chce przestrzec przed zakupem okien w firmie Lider Plus która mieści się w Krakowie u mnie w domu okna zamontowała w/w firma i okazało się że drzwi balkonowe są krzywo zamontowane, podczas remontu kiedy mieszkanie było jeszcze w surowym stanie wmawiali nam że jest ok i potrzeba tylko regulacji. teraz kiedy mieszkanie mam wyremontowane i okno nadal się żle zamyka trzeba wyrywać futryne i nie było by w tym nicdziwnego gdyby p[rzyszli zrobili swoje i poszli ale z tą firmą nie ma kontqaktu umawiają się i nie przyjeżdzają trwa to juz blisko rok...
przestrzegam przed tą firmą!!!!!!!!!!!!!!!!

#14 ~dolorka43~

~dolorka43~
  • Goście

Napisano 16 grudzień 2009 - 15:19:39

Wyświetl postUżytkownik MULTIDOM dnia 6.03.2009, 11:24:26 napisał

#15 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 14 styczeń 2010 - 16:42:25

Drodzy klienci jeśli chcecie solidne konstrukcyjnie 5 komorowe okna posiadające najlepsze okucia ROTO to proponuje BRUGMANN AD lub ARTE. Różnica cenowa jest niewielka - bowiem na okno standardowe białe +/- 100 zł.
Oczywiście każdy chwali swoje ale Brugmann jest obecnie najlepszy cena/jakość.

#16 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 12 marzec 2010 - 00:21:27

Powiem Ci tak , też jestem z Krakowa i skorzystałem z usług firmy sprawdzonej przez innych no i teraz tak mi ciągnie przez okna zimno że nie da się wytrzymać . Duże firmy maja kilku speców , trafisz na lepszego albo gorszego . Radziłbym raczej szukać w mniejszych firmach . Jednak jeżeli szukałbyś np. fototapety , to polecam firmę Mama Studio - http://www.mama-studio.pl , która oferuje druk wielkoformatowy , min. druk naklejek , druk plakatów , reprodukcje obrazów , druk banerów i wspomniane przeze mnie już druk fototapet . Pozdro .

#17 ~Agi~

~Agi~
  • Goście

Napisano 19 marzec 2010 - 10:15:43

Moim zdaniem warto się zastanowić nad oknami drewniano-aluminiowymi Znalazłem takie okna w jednej z firm i jestem zachwycona czy ktoś może takie okna posiada ?

#18 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 23 marzec 2010 - 12:17:39

Okna drewniano aluminiowe to najnowszy kierunek
Dołączona grafika
Okna drewniano-aluminiowe to okno, które zapewnia przyjazny klimat od wewnątrz dzięki zastosowaniu szlachetnego drewna, natomiast od zewnątrz jako ochronę drewna przed warunkami atmosferycznymi zastosowano osłonę aluminiową zapewniającą oknom długowieczność .Osłona aluminiowa pozwala na nieograniczony dobór kolorów drewnopodobnych co maskuje aluminium i do złudzenia przypomina drewno oraz RAL co umożliwia kolorystyczne dopasowanie do drzwi i bramy garażowej .Cena okien drewniano-aluminiowych jest nieznacznie wyższa lecz ich trwałość sprawia, że jest to najlepszy ekonomicznie wybór.
a wybór kolorów jest bardzo duży
Dołączona grafika

#19 ~hudy~

~hudy~
  • Goście

Napisano 31 marzec 2010 - 07:20:22

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 14.01.2010, 17:42:25 napisał

Drodzy klienci jeśli chcecie solidne konstrukcyjnie 5 komorowe okna posiadające najlepsze okucia ROTO to proponuje BRUGMANN AD lub ARTE. Różnica cenowa jest niewielka - bowiem na okno standardowe białe +/- 100 zł.
Oczywiście każdy chwali swoje ale Brugmann jest obecnie najlepszy cena/jakość.
Powied mi gdzie Ty widziałeś te 5 komór , w ramie to może ale skrzydło to lipa...
Sam jestem po zakupie i wymianie okien. Przejrzałem cały rynek i wszystkie fora w poszukiwaniu informacji co kupić, i przez przypadek zawitałem do salonu Oknoplastu. Opinia, że są drogie to lekka przesada ( chyba, że porównujemy do okien składanych u Pana czesia za garażem)
Trafiłem na fachową obsługe i bardzo dobry montaż jestem bardzo zadowolony i na pewno będe polecał tę firmę.

#20 ~~sprawiedliwy~~

~~sprawiedliwy~~
  • Goście

Napisano 07 kwiecień 2010 - 12:10:38

Wyświetl postUżytkownik MULTIDOM dnia 6.03.2009, 12:24:26 napisał

Witam, chciałbym wszystkich przestrzec przed firma ROB-BUD z Krakowa, firma to oszusci, nierzetelni, nie wplacajcie zaliczki bo pozniej beda problemy z wykonaniem lub ze zwrotem kasy, PRZESTRZEGAM - OSZUSCI

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych