Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

Olej lniany budwigowy - leczy wszystko? :: zobacz komentowany artykuł

10 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~Didio~

~Didio~
  • Goście

Napisano 18 grudzień 2010 - 09:49:12

LeenLife E - Omega 3 w najczystszej postaci...koncentrat 1 łyżeczka = 22 kapsułki

Jedyny zarejestrowany w Polsce i na świecie nutraceutyk * kwasów omega z nasion lnu w postaci ~100% estrów etylowych. Specjalna formuła oraz kompozycja trzech nienasyconych kwasów tłuszczowych (NNKT): Omega 3 (kwasu alfa-linolenowego), Omega 6 (kwasu linolowego) oraz Omega 9 (kwasu oleinowego) czyni produkt jednym z najbardziej skutecznych na rynku. LeenLife E jest najlepiej przyswajalnym środkiem zawierającym Omega 3 (czterokrotnie lepsza przyswajalność od olei i kapsułek).

LeenLife E to jedyny taki produkt z estrów etylowych na świecie. Wynaleziony przez polskich naukowców na Uniwersytecie Wrocławskim. Innowacyjna formuła jest chroniona patentem.

#2 ~Marcra~

~Marcra~
  • Goście

Napisano 24 luty 2011 - 23:04:00

Olej lniany do dostania w najlepszym sklepie:
http://vitamarket.pl...mno-980-ml.html
Polecam Każdemu.

#3 ~Arek~

~Arek~
  • Goście

Napisano 25 czerwiec 2011 - 13:45:04

olej lnianyPopieram olej lniany pomaga na wiele różnych dolegliwości.

#4 ~Arco~

~Arco~
  • Goście

Napisano 25 czerwiec 2011 - 13:46:16

www.olejlniany.info.pl - dużo informacji na temat oleju lnianego.

#5 ~Bartek~

~Bartek~
  • Goście

Napisano 20 lipiec 2011 - 11:31:35

Polecam olej lniany "złoty oliwin" :)

#6 ~krzysztof~

~krzysztof~
  • Goście

Napisano 18 listopad 2011 - 18:26:28

Każde opracowanie podaje inną zawartość nnkt. Kupiłem litrowy olej lniany, w opisie zawartości na butelce, 62,00g omega 6, a omega 3 którego miało być tak dużo jest tylko 2,4g. O co tu chodzi?

#7 ~Agnieszka~

~Agnieszka~
  • Goście

Napisano 22 listopad 2011 - 21:24:39

Wyświetl postUżytkownik Bartek dnia 20 lipiec 2011 - 11:31:35 napisał

Polecam olej lniany "złoty oliwin" :)
Wypróbowany : ) "złoty oliwin" jest na prawdę złoty : ) bardzo dobry olej, polecam!!!

#8 ~Rafal~

~Rafal~
  • Goście

Napisano 05 grudzień 2011 - 13:50:32

Jeśli chcecie wiedzieć jak ja stosuję olej lniany w mojej kuchni to zapraszam na mojego bloga : http://www.olejlnianywkuchni.eu/. Bawmy się jedzeniem i żyjmy zdrowiej !

#9 ~Ilonka~

~Ilonka~
  • Goście

Napisano 23 styczeń 2012 - 22:05:51

Ja już jakiś czas pije olej lniany. Ważne aby był od dobrego producenta, certyfikowany, dobrze przechowywany. Im bliżej daty produkcji tym lepiej - jest też wtedy smaczniejszy. Teraz mam olej z Zielonego Nurtu i jestem zadowolona. Co do efektów to na pewno mogę stwierdzić, że przeszły mi problemy z układem trawiennym, wydaje się, że poprawiła mi się kondycja włosów i mam lepsze samopoczucie, więcej energii, ale ciężko dokonać tu obiektywnej oceny;)

#10 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 17:31:24

Olej lniany /ok.20ml/ z chudym twarożkiem stosuje już drugi rok. Efekty tej kuracji są dla mnie rewelacyjne. Ponad dwa lata omija mnie migotanie przedsionków, które miewałem 1-2 razy w roku. Obniżyłem sobie ciśnienie krwi, więcej mam dyspozycyjnej energii. Dodam przy tym, że obok oleju lnianego, moim codziennym dodatkiem do śniadania są: 2 ząbki gorzkiej czekolady oraz 2-3 suszone morele /ciemne/. Polecam tę dietę przede wszystkim emerytom. Zdrowia życzę.

Moki

#11 Żolynia

Żolynia

Nowy

• Użytkownicy zarejestrowani
  • Pip
  • 10 postów

Napisano 17 luty 2012 - 15:34:11

Olej lniany o którym piszecie jest naprawdę skuteczny, zwłaszcza w problemach z układem trawiennym. Ma oczywiście wiele innych zalet dla zdrowia.
Ja jednak korzystam z oleju niefiltrowanego - prosto z tłoczni od rolnika. Ten to ma na prawdę smak, zapach i wszelkie możliwe właściwości lecznicze.

Polecam.
Sztuka Doskonałego Dostrajania

Użytkownik Żolynia edytował ten post 22 luty 2012 - 23:10:21

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych