Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

60 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~xxx~

~xxx~
  • Goście

Napisano 26 styczeń 2012 - 16:26:54

Super, koszty paliwa są tak wysokie, że pewnie trzeba będzie przesiąść się do pociągu.
Czy ktoś wie jak będzie przebiegał protest w Przemyślu dot. cen paliw. Protest przewidziany na 28.01.

#2 ~Stefan z Przemyśla~

~Stefan z Przemyśla~
  • Goście

Napisano 26 styczeń 2012 - 16:31:41

Za chwile pewnie gówniarze porysuja ściany a drobne pijaczki obsrają i oleją okolice dworca i poczekalnie czyli wszystko wróci do starego pozadku. Wszystko co ładne u nas musi być zaraz osrane. :)

#3 ~maria~

~maria~
  • Goście

Napisano 26 styczeń 2012 - 16:41:49

prześliczny dworzec ,prawdziwa perełka ,wspaniała praca wykonana ,mam nadzieje ze wystarczylo pieniędzy na monitoring i odpowiednią ilość kamer,zeby natychmiast wychwycić chuliganów ,ktorzy mieliby ochote coś zniszczyć

#4 ~kefir~

~kefir~
  • Goście

Napisano 26 styczeń 2012 - 17:06:23

Najpiękniejszy jest w Stróżach :)

#5 ~mar~

~mar~
  • Goście

Napisano 26 styczeń 2012 - 17:07:39

rewelacja! jedyne co mnie zakuło w oczy to te aluminiowe ławeczki na zdjęciu nr 7. troszkę nie pasują do tak pięknego budynki utrzymanego w takim stylu architektonicznym. Nie mniej jednak duży pozytyw

#6 ~BArtek~

~BArtek~
  • Goście

Napisano 26 styczeń 2012 - 17:18:42

Najpiekniejszy i jeden z najstarszych dworców kolejowych jest w Tarnowie:
http://tarnow.naszem...ia,id,t,tm.html

Ostatnio nawet krecono w nimmreklame Danone:

Dworzec Tarnów!

#7 ~as~

~as~
  • Goście

Napisano 26 styczeń 2012 - 17:31:34

Najpiękniejszy by może był gdy by nie wyglądał jak kościół. Tylko w Polsce ludzie się podniecają starymi budynkami, blokami zamiast iść na przód i zburzyć to wszystko i zrobić coś ładnego nowoczesnego i funkcjonalnego. Na tym dworcu tylko ołtarzyk postawić i będzie ok

#8 ~pasażer~

~pasażer~
  • Goście

Napisano 26 styczeń 2012 - 18:08:55

Teraz trzeba w każdym pomieszczeniu postawić strażnika.Jak to wszystko będzie wyglądać za rok ???

#9 ~Pasażer~

~Pasażer~
  • Goście

Napisano 26 styczeń 2012 - 18:19:26

wybudowano obiekt muzealny po którym turyści powinni poruszać się w kapciach i zwiedzać, a teraz obok trzeba zbudować funkcjonalny menelo i huliganoodpoodpony dworzec kolejowy, najlepiej z malarstwem abstrakcyjnym na ścianach, któremu nie zaszkodzą w"wymowie artystycznej" graffiti i inne bohomazy.

#10 ~WW~

~WW~
  • Goście

Napisano 26 styczeń 2012 - 18:37:12

Brawo Panie Prezydencie, brawo władze Przemysla i PKP. Przejrzałem wszystkie zdjęcia i nie widzę "czarnego" z kropidłem. Nareszcie trochę cywilizacji dociera do nas.

#11 ~Juan~

~Juan~
  • Goście

Napisano 26 styczeń 2012 - 18:53:19

Wyświetl postUżytkownik as dnia 26 styczeń 2012 - 17:31:34 napisał

Najpiękniejszy by może był gdy by nie wyglądał jak kościół. Tylko w Polsce ludzie się podniecają starymi budynkami, blokami zamiast iść na przód i zburzyć to wszystko i zrobić coś ładnego nowoczesnego i funkcjonalnego. Na tym dworcu tylko ołtarzyk postawić i będzie ok
Masz racje to tylko dzielo przeszlosci. Czy pomyslales, ze `Lezajskie`,`Okocimskie`i `Zywieckie`, tez z tego okresu zaleznosci pochodzi..? Zal mi Ciebie..

#12 ~kasa~

~kasa~
  • Goście

Napisano 26 styczeń 2012 - 19:18:17

Dworce nam ładnieją w oczach a co z wagonami? Co z punktualnością i prędkością pociągów? Co z rozkładami które to coraz to bardziej przeciągają czasowo podróż? Kiedy w pociągach będzie minimum komfortu, punktualności i internet WiFi?
Skoro majątak się wlec po tych torach jak ślimak po piasku to niech chociaż jakiśtelewizor zainstalują czy właśnie ten bezprzewodowy internet uruchomią.

#13 ~Przemek~

~Przemek~
  • Goście

Napisano 26 styczeń 2012 - 19:34:28

Przemyśl powinien być stolicą podkarpacia a nie ten zlepek wiosek - rzeszówek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#14 ~pok~

~pok~
  • Goście

Napisano 26 styczeń 2012 - 19:40:31

na otwarcie kasa była i na impreze jaką sobi zrobili po pficjalnym otwarciu a szkoły chcą likwidować bo kasy nie mają a na bankiety są, brak mądrego człowieka na stołku

#15 ~32hha~

~32hha~
  • Goście

Napisano 26 styczeń 2012 - 19:45:23

Wyświetl postUżytkownik Przemek dnia 26 styczeń 2012 - 19:34:28 napisał

Przemyśl powinien być stolicą podkarpacia a nie ten zlepek wiosek - rzeszówek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A może jeszcze lepiej, może Dukla powinna być stolica podkarpacia?
Przemyśl to praktycznie Ukraina tam nawet jeździć ludzie nie potrafią, wjedzie taki do rzeszowa i zobaczy rondo pobitno, doznaje szoku i gubi się dziecina z numerami RP.
Obok ZUS'u też w lewo jadą bo na znaki nie patrzą :P Kierowcy za 2 grosze.

#16 ~Janusz~

~Janusz~
  • Goście

Napisano 26 styczeń 2012 - 19:57:44

W pierwszym odruchu myślałem o założeniu kapci :). Pozdrawiam miasto w którym moi przodkowie kasztelanami i starostami bywali :)

#17 ~Przemek~

~Przemek~
  • Goście

Napisano 26 styczeń 2012 - 20:03:10

32 ha ha - jesteś rzeszowskim burakiem z jednej z przyłączonych wiosek i tyle w temacie !!!!!!!!!!!!!!!!

#18 ~ani rze ani prze~

~ani rze ani prze~
  • Goście

Napisano 26 styczeń 2012 - 21:26:57

Boli cię bo rzeszów się rozwija powstają tu nowoczesne budynki, nowe zakłady a w przemyślu nic jak była bieda tak jest i będzie do waszej strefy ekonomicznej żadna firma się nie zgłosiła nikt nie chce u was inwestować co z tego że przemyśl jest stary i zabytkowy jak wy ciągle żyjecie przeszłością a nie przyszłością żal i tyle

#19 ~podkarpacki~

~podkarpacki~
  • Goście

Napisano 26 styczeń 2012 - 21:44:21

nice naprawde nice

#20 ~euro2012~

~euro2012~
  • Goście

Napisano 26 styczeń 2012 - 21:54:00

byłem, widziałem, polecam!

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0