wielka wypowiedź pani półtorak, po co gadać jak i tak nie podaje nazwiska juniora, kabaret !
PGE Marma będzie miała nowego juniora :: zobacz komentowany artykuł
Rozpoczęty przez
~irecki~
, lut 02 2012 10:25:49
10 odpowiedzi w tym temacie
#1 ~irecki~
Napisano 02 luty 2012 - 10:25:49
#2 ~Dynovia Dynów~
Napisano 02 luty 2012 - 11:00:38
Pani Marto, po co te sekrety ? Nie lepiej od razu podać termin egzaminu licencyjnego naszego nowego asa ? Newralgicznie!
#3 ~kibic~
Napisano 02 luty 2012 - 11:01:36
Jezeli nie przekrecam nazwiska to Michalak z Leszna w 2011 roku jężdził u Janusza Ślączki w Łodzi ?
#4 ~Adam~
#5 ~Marta P~
Napisano 02 luty 2012 - 15:44:05
Użytkownik Dynovia Dynów dnia 02 luty 2012 - 11:00:38 napisał
Pani Marto, po co te sekrety ? Nie lepiej od razu podać termin egzaminu licencyjnego naszego nowego asa ? Newralgicznie!
#6 ~fan Maćka~
Napisano 02 luty 2012 - 18:44:16
A zobaczycie, że będzie to Kuciapa jr.
#7 ~kazimierz~
Napisano 02 luty 2012 - 22:11:25
Pani MARTO to bez sensu-podpisz kontrakt z zawodnikiem i podaj jego NAZWISKO
a nie ...jest zawodnik -nie podam nazwiska -pułapka na dwie dziury...
to tak samo zaprosze Pania na kawe ...i nie podam daty
NIE DZIWIE SIE ŻE LUDZIE MAJA ZŁE ZDANIE O PANI ...choc ja mam inne
a nie ...jest zawodnik -nie podam nazwiska -pułapka na dwie dziury...
to tak samo zaprosze Pania na kawe ...i nie podam daty
NIE DZIWIE SIE ŻE LUDZIE MAJA ZŁE ZDANIE O PANI ...choc ja mam inne
#8 ~Dynovia Dynów~
Napisano 02 luty 2012 - 22:51:41
Gdyby nie ludzie z dyniami na głowie jak ja tudzież wszystkie inne wólki rafałowskie i trzebosie od XXX lat arena przy Hetmańskiej wypełniałaby się równie efektownie co na pseudomeczach lokalnych pseudokopaczy... My, wioskowe chamy buczenie motorów kochamy, gorzałe z plastiku i kiełbaski z gór(w)na. To jest nasz klub i nasz fun.
#9 ~Gość~
Napisano 03 luty 2012 - 07:04:46
To na pewno bedzie KUCIAPA !!!!!!!!
wreszcie jako junior zdobedzie 2 pkt !!! Huuuraaaaa
#10 ~asterix1969~
Napisano 03 luty 2012 - 07:13:22
Użytkownik Marta P dnia 02 luty 2012 - 15:44:05 napisał
Wiesiek jakiego twojego asa?Jestes z wioski a to artykuł dla Rzeszowiaków nie dla okolicznych i odległych wioch jak Dymów czy jakos tak!Zajmij sie tym co masz na wsi!Sory ale nie lubie wiochmenów.
To co napisałaś jest wyjatkowo prostackie i chamskie - jak mozna dzielić kibiców żużla na tych ze wsi i tych z miasta? Co to za podział? Twój sposób myslenia to dopiero WIOCHA. Prawdziwi kibice żużla to wielka rodzina, dla nich jest ważna drużyna i wszystko co jej dotyczy.
Ale zawsze znajdzie się jakaś szmata, która w tym monolicie dzieli wszystkich na dobrych i tych gorszych.
Ty Marto nie jesteś w żadnej z tych grup - jesteś ponad wszystkim z tym swoim tępym, ograniczonym mysleniem.
#11 ~Mateusz STAL~
Napisano 03 luty 2012 - 21:55:41
Napewno to Michalski bo kto inny . Z Sówką mogą sporo namieszać w ekstralidze na naszym torze a jak sie rozjeżdzą to i na wyjeździe zobaczymy po 13 lutym jak ogloszą kto to jest .....
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
użytkowników, gości, anonimowych

Zgłoś do usunięcia