Skocz do zawartości

Podkarpacki finał WOŚP. Feel zagra na Rynku w Rzeszowie :: zobacz komentowany artykuł

~B-$~

• Grupa Goście

Napisano 03 January 2010 - 19:51 PM #1

SupeeeeeeR !!! kocham ich :)
0

~mrsflower~

• Grupa Goście

Napisano 03 January 2010 - 20:39 PM #2

Feel:/ szkoda Rzeszowa
0

~who~

• Grupa Goście

Napisano 03 January 2010 - 20:53 PM #3

Miałem okazje kiedyś brać udział w tej szopce. Kupa kasy idzie na kawke , piwko i wódke. Co roku na coś zbierają, a wiecznie mało. Kto pokryje koszty: sprzątania miasta po szopce, rachunek za prąd, wyżywienie i napojenie całego sztabu WOŚP ?????????????
Ile sprzętu dostał rzeszowski szpital ????
0

~fan~

• Grupa Goście

Napisano 03 January 2010 - 21:00 PM #4

A nie K A K T U S ???
0

~al ...>>~

• Grupa Goście

Napisano 03 January 2010 - 22:41 PM #5

Też mniemam zamiaru brać udziału w tym cyrku, w Polsce tylko się zbiera , jak nie podatki to daniny a jak brakowało tak nadal brakuje i nikt się nawet nie próbuje zastanowić jak temu zaradzić , bo i poco , niech inni myślą jak coś mieć , a ja tylko pomyślę jak im to zabrać ,
0

~filisztyn~

• Grupa Goście

Napisano 04 January 2010 - 00:34 AM #6

tylko w polsce taki szal glupoty, w Krosnie nie ma szpitala to po co kupowac te rupiecie zeby rdzewialy?lozka w szpitalach pamietaja epoke sprzed wieku .Ludzie opamietjcie sie co robicie ,to jest zadanie dla rzadu nie dla was masy glodujacej zyjacej na krawedzi .siedzcie w domach a na to widowisko zebraniny to patrzcie przez okno ,biedne dzieci beda marznac na tym mrozie a OWSIDLO bedzie sie z tego smialo i siedzialo w cieplym foteliku popijajac cieply likierek ,MODLMY SIE O OPAMIETANIE NASZEGO NARODU.
0

~RZ-OW~

• Grupa Goście

Napisano 04 January 2010 - 00:42 AM #7

Wyświetl postUżytkownik filisztyn dnia 3.01.2010, 23:34:54 napisał

tylko w polsce taki szal glupoty, w Krosnie nie ma szpitala to po co kupowac te rupiecie zeby rdzewialy?lozka w szpitalach pamietaja epoke sprzed wieku .Ludzie opamietjcie sie co robicie ,to jest zadanie dla rzadu nie dla was masy glodujacej zyjacej na krawedzi .siedzcie w domach a na to widowisko zebraniny to patrzcie przez okno ,biedne dzieci beda marznac na tym mrozie a OWSIDLO bedzie sie z tego smialo i siedzialo w cieplym foteliku popijajac cieply likierek ,MODLMY SIE O OPAMIETANIE NASZEGO NARODU.

POPIERAMW 100%
0

~novy~

• Grupa Goście

Napisano 04 January 2010 - 07:02 AM #8

Częściowo macie rcję. To nie do nas należy martwienie się o finanse. Środki na takie cele powinny znajdować się w budżecie kraju. Ale skoro mamy takich rządzących ja na pewno przyłączę się do akcji Orkiestry. Nie możemy stać i przyglądać się jak umierają ci, którzy mieli mniej szczęścia od nas w życiu. Te kilka złotych, które każdego roku przeznaczam na orkiestrę nie nadszarpną mojego domowego budżetu, a komuś pomogą.
Natomiast całkowicie nie zgadzam się z tymi, co wyliczają koszty przeprowadzenia takich akcji. Niestety nic nie ma za darmo. Ale koszty jakie generuje zorganizowanie finału Orkiestry są bardzo niewielkie w stosunku do pomocy jaką niesie p. Owsiak i wszyscy włączający się w to zadanie. Przemyślcie to i może zmienicie zdanie. Pozdrawiam.
0

~MistrzCiętejRiposty~

• Grupa Goście

Napisano 04 January 2010 - 08:36 AM #9

Kupicha?
Nie!!!!!
Gwiazdą - beczące beztalencie.
0

~neon~

• Grupa Goście

Napisano 04 January 2010 - 11:29 AM #10

Jasne, że ochrona zdrowia jest zadaniem państwa, ale nasze państwo jest w tym nieudolne. Rodzice, których dzieci wymagają leczenia specjalistycznym sprzętem naprawdę nie zastanawiają się skąd szpital ma dany sprzęt. Dla nich liczy się każda godzina życia ich dziecka i nie obchodzi ich skąd jest aparatura - ważne że jest. Wierzcie mi wiem to z własnego przykładu. Lepiej żeby sprzęt kupił Owsiak lub ktokolwiek inny niż nie kupił go nikt. Pozdrawiam z Nowym Rokiem
0

~~ktos~~

• Grupa Goście

Napisano 10 January 2010 - 19:58 PM #11

He he. smiesza mni niektore z wypowiedzi np. 'niech inni kombinuja jak miec a ja jak im to zabrac' Stary tacy jak ty rzadza naszym krajem i to przez nich taka sytuacje. Szkoda:(
0

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych