Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

20 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~zdzisek~

~zdzisek~
  • Goście

Napisano 23 lipiec 2010 - 15:40:08

Tradycja śmiech na sali jak wchodzisz do sklepu na Bohaterów (podobnie na Matuszczaka) to od razu się cofasz o blisko 20lat do PRL-u ,znudzone Panie które traktują klienta jak zło konieczne chowają się przed tobą za regałami żeby czasami ich o coś nie poprosić to niema nikogo na ,,mięsie,, to warzywach,, z trzech kas tylko jedna tylko pracuje. Pieczywo o których piszecie nadaje się do przechowywania góra dwa dni zaraz pleśnieje.Społem żeruje na tym że w tym rejonie brak dużego i bliskiego sklepu na pewno szybko wykończyła by ich konkurencja, a swoimi promocjami na pewno nie zwabią klienta (co to za promocja jak ważność towaru się kończy a towar już jest nadpsuty lub i tak u konkurencji taniej , częste promocje na pierdoły typu waciki ;0 ).Ważne że prezesie biorą ile wlezie bo pracownicy zarabiają grosze.Oszczędzają na budynkach wystrojem oraz na pracownikach, przy takiej polityce firmy życzę im zrównania tych sklepów z powierzchni ziemi lub otwarcia muzeum lub skansenu jak kto woli.

#2 ~krzakiel~

~krzakiel~
  • Goście

Napisano 23 lipiec 2010 - 21:40:34

pss to kolejny gniot jak pkp, fatalnie utrzymane sklepy i tragiczna oraz cholernie znudzona załoga

#3 ~Sz.w.~

~Sz.w.~
  • Goście

Napisano 24 lipiec 2010 - 14:15:16

Społem zapewnia stabilną pracę ale za niewiele ponad najniższą krajową. Dotyczy to oczywiście pracowników sklepów, czyli osób, które wypracowują zysk dla firmy a nie "kadry menedżerskiej"

#4 ~mariola~

~mariola~
  • Goście

Napisano 24 lipiec 2010 - 19:07:01

zarządzie PSS SPOŁEM proszę nie szczycić się tak Spółdzielnią na zewnątrz,lecz zainteresować się wewnątrz-tzn.osobami,które na te WASZE zyski pracują.Biurokracja za duża

#5 ~ola~

~ola~
  • Goście

Napisano 24 lipiec 2010 - 19:23:24

Wyświetl postUżytkownik mariola dnia 24 lipiec 2010 - 19:07:01 napisał

zarządzie PSS SPOŁEM proszę nie szczycić się tak Spółdzielnią na zewnątrz,lecz zainteresować się wewnątrz-tzn.osobami,które na te WASZE zyski pracują. Załogi w sklepach redukowane,ponieważ przynoszą w mniemaniu zarządu "straty",a potem klient dziwi się,że ekspedientka niemiła,nieuśmiechnięta, ale proszę się nie dziwić jak ktoś stoi za ladą 12 godz.na sali sprzedażowej w temp.36 stopni z odpowiedzialnością materialną i opinią pań z biura,że panie sklepowe też kradną i po 20 latach pracy z najniższym wynagro.Drogi Zarządzie proszę na swoich pracowników popatrzeć z innej strony od tej praktycznej , a nie tej książkowo-biurkowej...........................................

#6 ~Ania~

~Ania~
  • Goście

Napisano 25 lipiec 2010 - 10:02:38

Jak wam tak żle to zmiencie prace a może własną spółdzielnie załóżcie

#7 ~lolka~

~lolka~
  • Goście

Napisano 25 lipiec 2010 - 17:50:35

Wyświetl postUżytkownik Ania dnia 25 lipiec 2010 - 10:02:38 napisał

Jak wam tak żle to zmiencie prace a może własną spółdzielnie załóżcie

#8 ~iga~

~iga~
  • Goście

Napisano 25 lipiec 2010 - 17:53:20

Właśnie miałam to szczęście,że zmieniłam pracę i życzę tego samego innym.

#9 ~anka~

~anka~
  • Goście

Napisano 26 lipiec 2010 - 15:28:49

Ja tez tam pracowalam i cale szczescie ze mnie juz tam nie ma .Prawie kazdy zwykly sprzedawca jesli nie lize dupy kierownictwu jest traktowany jako zlodziej.Wogole wiele by pisac.....

#10 ~dystrybutor~

~dystrybutor~
  • Goście

Napisano 26 lipiec 2010 - 15:44:51

w spolem pracuja najbardziej tepe i hamskie kierowniczki na swiecie przechodzi ludzkie pojecia jak mozna byc takim ograniczonym zmienic cla zaloge kierownicza na mloda ekipe a nie te pokomunistyczne baby od pluga oderwane :)

#11 ~as~

~as~
  • Goście

Napisano 26 lipiec 2010 - 17:34:20

brzydki sklep

#12 ~dfsfd~

~dfsfd~
  • Goście

Napisano 28 lipiec 2010 - 07:53:05

Wyświetl postUżytkownik as dnia 26 lipiec 2010 - 17:34:20 napisał

brzydki sklep

No i ? Brzydki tzn jaki ? Ja nie widziałem, żeby był brzydki. Ważne, ze nasz, polski sklep !

#13 ~koleś~

~koleś~
  • Goście

Napisano 28 lipiec 2010 - 09:42:49

"No i ? Brzydki tzn jaki ? Ja nie widziałem, żeby był brzydki. Ważne, ze nasz, polski sklep ! "

Jak polski to szanujcie też swoich pracowników!!!!!!!!!!!! I ładny też nie jest!!!!
Nie spotkałem się z niemiłą obsługą, jedynie to współczuję im warunków pracy bo za minimalną krajową to po dwunastu godzinach w temp.36 stopni też nie chciałoby mi się uśmiechać. Problem nie tkwi w pracownikach !!!!!!!!

#14 ~loko~

~loko~
  • Goście

Napisano 28 lipiec 2010 - 23:02:26

Wyświetl postUżytkownik koleś dnia 28 lipiec 2010 - 09:42:49 napisał

"No i ? Brzydki tzn jaki ? Ja nie widziałem, żeby był brzydki. Ważne, ze nasz, polski sklep ! "

Jak polski to szanujcie też swoich pracowników!!!!!!!!!!!! I ładny też nie jest!!!!
Nie spotkałem się z niemiłą obsługą, jedynie to współczuję im warunków pracy bo za minimalną krajową to po dwunastu godzinach w temp.36 stopni też nie chciałoby mi się uśmiechać. Problem nie tkwi w pracownikach !!!!!!!!

prawda jest po srodku ale qrwa wcale sie nie dziwie ze tym babom sie nie chce pracowac, bo trzeba byc poje***m aby pozwolic pracowac ludziom w takich warunkach. Mam taki jeden sklep na osiedlu i w ostatnie upaly jak sie tam wchodzilo to jak do sauny. gdzie jest inspekcja pracy gdzie sanepid? kto pozwala na takie rzeczy???

#15 ~sadsa~

~sadsa~
  • Goście

Napisano 31 lipiec 2010 - 10:47:47

Wyświetl postUżytkownik loko dnia 28 lipiec 2010 - 23:02:26 napisał

prawda jest po srodku ale qrwa wcale sie nie dziwie ze tym babom sie nie chce pracowac, bo trzeba byc poje***m aby pozwolic pracowac ludziom w takich warunkach. Mam taki jeden sklep na osiedlu i w ostatnie upaly jak sie tam wchodzilo to jak do sauny. gdzie jest inspekcja pracy gdzie sanepid? kto pozwala na takie rzeczy???

Jaka sauna ? dam ci przykład sklepu na marszałkowskiej - w upalne dni jest tam klimatyzacja. Chodzę tam często i nie spotkałem się jeszcze by obsługa była niemiła. Panie są zawsze uśmiechniete.

#16 ~ania~

~ania~
  • Goście

Napisano 03 sierpień 2010 - 13:40:35

jak Wam sie nie podoba robić zakupy w Społem to idzie do hipermarketów może tam Was ktoś łaskawie obsłuży ,
jesli chcesz się kogoś zapytac to nie ma nikogo tylko musisz szukać .
A myślicie że w Hipermarkecie jest taniej niż w społem , wcale nie , zobaczcie ceny np na warzywa albo nabiał
Wszyscy idą i kupują warzywa na rynku a obok w sklepie Społem na Mickiewicza są tańsze warzywa niż na rynku .
Bo wszyscy myślą że w Społem drogo a to nie prawda tak było dawniej ale nie teraz

#17 ~Janusz~

~Janusz~
  • Goście

Napisano 17 sierpień 2010 - 20:06:33

Społem wyzyskuje pracowników sklepów !!! Takie pieniadze jakie sa wypłacane, niech szanowny zarzad spróbuje popracować, a potem przezyc miesiac!

#18 ~edek~

~edek~
  • Goście

Napisano 13 marzec 2011 - 18:14:03

Jedziecie po sprzedawczyniach ,ale za najniższą pensję byli byście tryskający energią i radością.
Jeśli tak to podziwiam

#19 ~joanna~

~joanna~
  • Goście

Napisano 12 styczeń 2012 - 22:20:57

pani barbara kulikowska jest najbardziej niemoralną i pozbawioną współczucia osobą jaką znam. Wyzysk? To więcej niż wyzysk pracownika. Dziewczyny zarabiają 750 zł i 260 dostają w bonach i to ma być najniższa krajowa? Żart ciekawe czy one w kadrach tyle zarabiają co te na których społem kosi kase. Kobety w społem w sklepach są odpowiedzialne materialnie, mają grosze pensji, pracują 6 albo i często, bardzo częso 7 dni w tygodniu nie dostając nic za soboty i niedziele więcej nie mówiąc już o nadgodzinach!!!!!!

#20 ~dudek~

~dudek~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 08:44:20

:angry: A wiec tak.Kierownictwo w Spolem to jakis koszmar!!!!!!!!wyzywaja od zlodzieji,non-stop nie wiesz jak przychodzisz do pracy ,bo kierownik zmienia sobie indywidualnie grafik.Calkowity zakaz rozmowy na terenie sklepu.Na przerwe chodzisz wtedy,kiedy otzrymasz oicjalne pozwolenie.I co bys nie zrobil ROBISZ Źle!!!!!!Totalna porazka!!! :(

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych