Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

346 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~Ziemian~

~Ziemian~
  • Goście

Napisano 23 październik 2011 - 13:47:54

I tak kończą pożal się Boże gwiazdy wylansowane przez media...

I na koniec pewne powiedzenie...

"Jeżeli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze..."

#2 ~karolcia~

~karolcia~
  • Goście

Napisano 23 październik 2011 - 14:12:00

ee.. nalezy dodac jeszcze seks:) wokalista odwolal swoj slub z dziewczyna, z ktora chodzil 8 lat na tydzien przed!! a z menedzerka mial romans od dluzszego czasu, ona sie rozwiodla, zamieszkali razem, na bank robili jakies przekrety finansowe i tak to sie musialo skonczyc. prawo do nazwy ma zawsze wiekszosc moj tata jest prawnikiem i powiedzial mi, ze sam nie ma szans. nie ma takze zadnego prawa aby zabraniac grania repertuaru ktory sami nagrywali. autorstwo nie ma tutaj nic do rzeczy,a z tego co pamietam to sami grali na koncertach covery. ciekawe czy pytali sie budki suflera o zgode. ta menedzerka to musi sie teraz sadami odgrazac, bo nie ma wyjscia. jest kiepska i tyle i pewnie podziekowali jej jako pracownikowi i to sie nazywa ta nielojalnosc!!! po prostu chcieli ja wypierdzielic , a ona ma dziecko ze szczepanikiem, ktory nie mial wyjscia i musial odejsc z zespolu. ot,cala historia. kazdy sie domysli.

#3 ~huan~

~huan~
  • Goście

Napisano 23 październik 2011 - 14:15:24

kasa kasa! tylko kasa. pewnie dostawali po kilkaset zlotych, ta pozal sie boze menago brala 40%, ten tomek reszte i sie chlopaki zdenerwowali! ja tam im kibicuje! maja sto razy wieksze szansze niz ten szczepanik! przystojny jest,ale kiepsko spiewa!

#4 ~sedo~

~sedo~
  • Goście

Napisano 23 październik 2011 - 14:19:48

tak tak to pewnie o ta laske menegerke chodzi co jej na fejsie na operacje plastyczna zbierali bo taka brzydka. co pieniadze robia z ludzmi masakra zajawka niezla

#5 ~Ania~

~Ania~
  • Goście

Napisano 23 październik 2011 - 14:21:23

Chłopaki nie martwcie się! Dacie radę! Znajdziecie nowego wokalistę! Trzymam kciuki! Ania Ch.

#6 meg

meg

Swojak

• Użytkownicy zarejestrowani
  • PipPipPipPip
  • 129 postów

Napisano 23 październik 2011 - 14:21:27

a co na to urzędnicy miejscy, którzy chcieli promować Rzeszów tym zespołem?

#7 ~jacuś~

~jacuś~
  • Goście

Napisano 23 październik 2011 - 14:22:26

Warius Mans miał szczęście że wcześniej wypierniczył Paprocką

#8 ~gucio~

~gucio~
  • Goście

Napisano 23 październik 2011 - 14:23:20

Poczuł chłop warszawke i mu się w du*** poprzewracało.

#9 Kulawy Maniek

Kulawy Maniek

Swojak

• PipPipPipPip
  • 201 postów

Napisano 23 październik 2011 - 14:28:06

Tylko jeden moment mam w pamięci...

Ten moment, że Pectus zawsze będzie kojarzył mi się z moim kochanym miastem, niezależnie od tego czy będzie istniał czy nie :)

...nie bądź jak orzeł, bądź jak gołąb: sraj na wszystko...

#10 ~ALANA~

~ALANA~
  • Goście

Napisano 23 październik 2011 - 14:28:58

CI CO SA W BRANZY MUZYCZNEJ ZNAJA HISTORIE I WIEDZA, ZE TA PAPROCKA TO JEST PRZEKRET NA MAKSA, JA OBSTAWIAM TAKA WERSJE: MENEDZERKA MU PRZED SLUBEM ZAGROZILA, ZE MU ZNISZCZY ZYCIE I POWIE RODZINIE O ROMANSIE, WIEC TA DZIEWCZYNE MONIKE TOKARZ TO ON ZUCIL PRZED SLUBEM I MYSLAL,ZE ZOSTANIE PREZYDENTEM , A ZESPOL MU POWIEDZIAL,ZE JEST DUPKIEM I TERAZ TA KOBIETA NAZYWA TO NIELOJALNOSC. ALE GLUPIA, HYHYHYHYHYHYH

#11 ~SZANIAWKA~

~SZANIAWKA~
  • Goście

Napisano 23 październik 2011 - 14:33:08

Wyświetl postUżytkownik meg dnia 23 październik 2011 - 14:21:27 napisał

a co na to urzędnicy miejscy, którzy chcieli promować Rzeszów tym zespołem?
Przeciez promowali. Gdyby nie oni i te bilbordy i sponsorowanie autobusow na hitgenerator to ten zespol nigdy by nie zaistnial. Menegement absolutnie do kosza. Nic nie robil. powinna pociagnac ich kariere,a oni juz dawno przepadli. A owa nielojalnosc w artykule to kasa.

#12 ~xxx~

~xxx~
  • Goście

Napisano 23 październik 2011 - 14:36:11

kto w ogole slucha takiej muzyki ?

#13 meg

meg

Swojak

• PipPipPipPip
  • 129 postów

Napisano 23 październik 2011 - 14:37:30

Wyświetl postUżytkownik xxx dnia 23 październik 2011 - 14:36:11 napisał

kto w ogole slucha takiej muzyki ?

raczej tylko dzieci i emeryci

#14 ~odetta~

~odetta~
  • Goście

Napisano 23 październik 2011 - 14:39:27

Wyświetl postUżytkownik meg dnia 23 październik 2011 - 14:37:30 napisał

raczej tylko dzieci i emeryci
tak tak,bo ten gosc tak spiewa jak dla dzieci i emerytow. muza nie jest najgorsza. oczywiscie te single typu oceana to dno,ale nowa plyta jest super moim zdaniem.

#15 ~Sajunara~

~Sajunara~
  • Goście

Napisano 23 październik 2011 - 14:49:28

Wyświetl postUżytkownik ALANA dnia 23 październik 2011 - 14:28:58 napisał

CI CO SA W BRANZY MUZYCZNEJ ZNAJA HISTORIE I WIEDZA, ZE TA PAPROCKA TO JEST PRZEKRET NA MAKSA, JA OBSTAWIAM TAKA WERSJE: MENEDZERKA MU PRZED SLUBEM ZAGROZILA, ZE MU ZNISZCZY ZYCIE I POWIE RODZINIE O ROMANSIE, WIEC TA DZIEWCZYNE MONIKE TOKARZ TO ON ZUCIL PRZED SLUBEM I MYSLAL,ZE ZOSTANIE PREZYDENTEM , A ZESPOL MU POWIEDZIAL,ZE JEST DUPKIEM I TERAZ TA KOBIETA NAZYWA TO NIELOJALNOSC. ALE GLUPIA, HYHYHYHYHYHYH
prawdopodobna historia,ale ja mysle, ze raczej mu wmuwila, ze go bardzo kocha, a tak naprawde kocha jego pieniadze

#16 ~Merlyn~

~Merlyn~
  • Goście

Napisano 23 październik 2011 - 14:54:25

A było tak fajnie :

Mam zespół, to są wspaniali ludzie, moi przyjaciele, na których zawsze mogę liczyć. To druga rodzina. Ten zawód zobowiązuje do tego, by tak się traktować, bo jesteśmy ciągle w trasie, w hotelach, busach. I kiedy mówię o tych pozytywnych osobach, to myślę, że jestem szczęściarzem.

No i co Tomaszku - koniec szczęscia !

#17 Kiciulla

Kiciulla

Nowy

• Oczekujący na zatwierdzenie
  • Pip
  • 4 postów

Napisano 23 październik 2011 - 15:02:09

Racja! Chodzi o wartości, chodzi o muzyke, a nie o kase. Pogubił się ten Tomek. Ale sprawa nieuczciwych menedzerow to bolączka. Ewidentnie widać, że ta menedzerka to nie dawała rady i nie potrafila pogodzic spraw osobistych z zawodowymi... szkoda tego biednego Tomka. Kariery nie zrobi na bank. Wszyscy wiedza, ze urodziło im sie dziecko. Logiczne jest, ze albo sie robi kariere albo dzieci wychowuje...

#18 ~giranda~

~giranda~
  • Goście

Napisano 23 październik 2011 - 15:08:45

Poszło zapewne o związek wokalisty z menedzerka. Z pewnością oszukiwali i dlatego teraz się udają górę! A prawda jest taka, że ze strony prawnej to gdy kto

#19 ~sratello dupello~

~sratello dupello~
  • Goście

Napisano 23 październik 2011 - 15:11:02

Wyświetl postUżytkownik nixon dnia 23 październik 2011 - 15:05:32 napisał

Profesjonalna cenzura!
Prawda prawda!!! ale gdyby napisać dziad, oszust, świnia czy wieprz to nie byłoby tak wymowne...

#20 ~Anula~

~Anula~
  • Goście

Napisano 23 październik 2011 - 15:16:01

Nawet pudelek ma w du*** szczepanika,yoł

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych