p
Najnowsze tematy
-
GŁOSUJEMY NA KOALICJĘ EUROPEJSKĄ a nie na antyunijny PiS
~PiS wyprowadza nas z UE~ - wczoraj, 23:08
-
-
Krystian Herba wskoczył na biurowiec Rondo 1 w Warszawie. Ustanowił nowy rekord! [ZDJĘCIA]
~Gość~ - wczoraj, 22:01
-
NIEMCY w 2018 Nadwyżka budżetowa 58 miliardów euro
~Polska to bankrut~ - wczoraj, 21:59
-
Sparing: Watkem Korona Bendiks Rzeszów pokonała Geo-Eko Ekoball Stal Sanok
~zenek~ - wczoraj, 21:43
rozwód, podział majątku - dobry prawnik, adwokat Warszawa
~o~
~md~
Napisano 10 grudzień 2018 - 17:45:33
Polecam mecenas Joanna Łapińską, bardzo pomocna i skuteczna,niezwykle charyzmatyczna osoba, wygrała moją sprawę o rozwód i rozdzielność majątkową, jest godna polecenia ma duże doświadczenie, komórka do p. mecenas 601-955-555
~Arletta Bolesta~
Napisano 13 grudzień 2018 - 09:39:24
Zapraszam na mój blog (rozwody-koscielne.eu) nt. kościelnego procesu o nieważność małżeństwa
dr Arletta Bolesta
adwokat kościelny
~Ola~
Napisano 18 grudzień 2018 - 18:24:53
Znam naprawdę świetną i doświadczoną kancelarię, tylko że kurcze oni są z Gliwic. :/ Może jednak któremuś z was przyda się namiar na tą kancelarię - kancelaria adwokacka Wojas Pawlak. Bardzo fajnie działają przy takich sprawach, interesują się klientem. Z każdej sytuacji znajdują jakieś wyjście co ja osobiście bardzo w nich cenią. Mi bardzo pomogli, również przy rozwodzie, który był masakrą.
~Batiska~
Napisano 23 grudzień 2018 - 19:55:30
no ja jestem mega zadowolona z Pani Grześkowiak! nie mogłam na lepszego adwokata trafić! doskonale prowadzi sprawy rozwodowe, bardzo dokładnie i bezproblemowo!
~Karolina~
Napisano 04 styczeń 2019 - 17:44:27
Yyy, co się tu dzieje xD Ciężko jest znaleźć prawnika przez Internet. Przecież nikt Ci w twarz nie powie, że jest gorszy od drugiego - wszyscy są najlepsi. Ja korzystam z pomocy kancelarii radców prawych Dubiel & Sawinda, ale to z polecenia, bo siostra koleżanki się rozwodziła i mówiły, że są spoko. Muszę przyznać, że nie narzekam. Nie musiałam zbyt wiele uwagi poświęcać całej kwestii. Na szczęście już po wszystkim.
~Jola~
Napisano 16 styczeń 2019 - 10:19:35
Yyy, co się tu dzieje xD Ciężko jest znaleźć prawnika przez Internet. Przecież nikt Ci w twarz nie powie, że jest gorszy od drugiego - wszyscy są najlepsi. Ja korzystam z pomocy kancelarii radców prawych Dubiel & Sawinda, ale to z polecenia, bo siostra koleżanki się rozwodziła i mówiły, że są spoko. Muszę przyznać, że nie narzekam. Nie musiałam zbyt wiele uwagi poświęcać całej kwestii.
Na szczęście już po wszystkim.
o jaka subtelna reklama
~Brejnstork~
Napisano 26 styczeń 2019 - 10:13:48
~Brejnstork~
Napisano 26 styczeń 2019 - 10:14:07
~rafik~
Napisano 28 styczeń 2019 - 17:53:00
Co prawda nie z Warszawy, ale na świeżo mam za sobą sprawę rozwodową. Czas bardzo trudny, ale na szczęście jest już za mną. Bardzo pomógł mi mój adwokat Paweł Cejrowski z tczewskiej kancelarii .
~IZA~
Napisano 29 styczeń 2019 - 23:54:38
Polecam panią Joannę Łapińską, to znana specjalistka adwokat od rozwodów, dostałam namiar z polecenia i sprawdziłam opinie o niej, ma same pozytywne opinie co mnie nie dziwi, bo jest bardzo skuteczna. Trudny rozwód za mną, pani mecenas była dla mnie wsparciem w trudnych chwilach, wszystko mówiła co mam robić i prowadziła za rękę - ja przynosiłam tylko dokumenty a ona dbała o wszystko i robiła, sprawa wygrana, nawet lepiej niż zakładałyśmy bo żądałyśmy dużo na wyrost, więc jestem bardzo zadowolona
~Sławek~
Napisano 19 luty 2019 - 16:20:43
Rozwodząc się, zrobiłem duży research jeśli chodzi o prawników. Znajomy polecił mi współpracę z Kancelarią Dariusza Erwina Kotłowskiego. Szczerze? Byłem bardzo zadowolony, a sprawy zakończyły się dla mnie bardzo pomyślnie. Zdecydowanie polecam.
~Sławek~
Napisano 19 luty 2019 - 16:21:06
Rozwodząc się, zrobiłem duży research jeśli chodzi o prawników. Znajomy polecił mi współpracę z Kancelarią Dariusza Erwina Kotłowskiego. Szczerze? Byłem bardzo zadowolony, a sprawy zakończyły się dla mnie bardzo pomyślnie. Zdecydowanie polecam.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych