Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

225 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~NM~

~NM~
  • Goście

Napisano 20 styczeń 2012 - 12:03:11

Jeszcze ciapatych tu by brakowało, lecz myślę, że nogi by tu nie postawili poza meczami derbowymi. Ja osobiście nie stanął bym na ich śmierdzącym stadionie , wyjątkiem są tylko derby.
Szczury z wysrańskiego :)

#2 ~Lekarz~

~Lekarz~
  • Goście

Napisano 20 styczeń 2012 - 12:08:51

PRAWDA jest taka ze polacy nie potrafia sie dogadać, a "wojny" pomiędzy resovią i stalą to wymysł chłystków ( tak zwanych kibicow) nad którymi rodzice stracili kontrolę lub jej nie mają. Mamy po prostu chore społeczeństwo które " terrozyzuje" garstka chłystków, który idąc na mecz licza że sie ponaparzają i mają z tego radochę. Nie widzę mozliwości w rzeszowie zgody pomiedzy "kibicami". z szacunkiem.

#3 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 20 styczeń 2012 - 12:14:02

A pretencje mozemy miec tylko do siebie taka prawda. Oddalismy miastu stadion i tereny, ustalenia byly jakie byly, ale kto bardziej kumaty ten wiedzial, jak to bedzie wygladalo w przyszlosci. Ciekawi mnie tylko sytuacja w ktorej Stal i Resovia beda graly w pile o tej samej porze, kto tu da wiecej zeby zagrac na miejskim. Bo z sekcja zuzlowa na licytacje nikt nie wygra to chyba jasne.

#4 ~Nowy~

~Nowy~
  • Goście

Napisano 20 styczeń 2012 - 12:28:56

Dla piłkarzy Resovii gra na miejskim to jak gra na wyjeździe więc nie wyobrażam sobie tej sytuacji gdy na każdy mecz muszę iść przez miasto ze zgrają młodzieńców śpiewających i huczących. Raczej sam z synem przez hetmańską w szaliku Resovii nie przejdę. Widzę co przed siatkówką się nieraz dzieje idąc na mecz.
Panie prezesie Sadecki prosimy o trybunę tak jak było na projektach ...

#5 ~ZKS~

~ZKS~
  • Goście

Napisano 20 styczeń 2012 - 12:31:20

Weźcie pod uwagę że resovia zapłaci dużo więcej ponieważ jeszcze będą dopłacać do remontów. Ju widzę zgraje resoviaków ze sprejami........ masakra

#6 ~fan Maćka~

~fan Maćka~
  • Goście

Napisano 20 styczeń 2012 - 12:31:36

Żeby tylko Kuciapa mógł trenować i startować na tym stadionie!

#7 ~pokojowy~

~pokojowy~
  • Goście

Napisano 20 styczeń 2012 - 12:54:29

zrobic jak w poznaniu jeden klub w miescie i nie bedzie krzyku. a nie ze jakies popaprane zwyczaje lac sie po mordach za szalik lub nawet juz za to ze nie kibicujesz a mieszkasz na terenie druzyny... teraz wszyscy sie pruja ze stadion miejski trzeba bylo go nie oddawac nie bylo by problemu ale jakby nie bylo zawsze bedzie zle... pozdrawiam kibicow stali i resovi

#8 ~pawel~

~pawel~
  • Goście

Napisano 20 styczeń 2012 - 13:10:38

2 kluby w takim mieście jak Rzeszów = brak ekstaklasy. Połączyć oba kluby, nie będzie miejsca na pseudo kibiców chętnych tylko do bijatyki. Jak będzie bezpiecznie i kulturka na stadionie to i sam na niego pójde, póki co to dla mnie piłka nożna nie istnieje.

#9 ~Toy~

~Toy~
  • Goście

Napisano 20 styczeń 2012 - 13:11:37

Wyświetl postUżytkownik pokojowy dnia 20 styczeń 2012 - 12:54:29 napisał

zrobic jak w poznaniu jeden klub w miescie i nie bedzie krzyku. a nie ze jakies popaprane zwyczaje lac sie po mordach za szalik lub nawet juz za to ze nie kibicujesz a mieszkasz na terenie druzyny... teraz wszyscy sie pruja ze stadion miejski trzeba bylo go nie oddawac nie bylo by problemu ale jakby nie bylo zawsze bedzie zle... pozdrawiam kibicow stali i resovi
Kolego masz rację i popieram Cię w 100 % ach :)
ZLIKWIDOWAĆ TEN KUREWSKI KLUB ŻYDO,,,KI RESOVIA RR LL MW ............. LUDKI Z LASÓW ITD........
Jestem za tym aby powstał 1 solidny klub a jego nazwą Rzeszowska Stal :)
Pozdrawiam

#10 ~NM~

~NM~
  • Goście

Napisano 20 styczeń 2012 - 13:13:02

Wyświetl postUżytkownik Toy dnia 20 styczeń 2012 - 13:11:37 napisał

Kolego masz rację i popieram Cię w 100 % ach :)
ZLIKWIDOWAĆ TEN KUREWSKI KLUB ŻYDO,,,KI RESOVIA RR LL MW ............. LUDKI Z LASÓW ITD........
Jestem za tym aby powstał 1 solidny klub a jego nazwą Rzeszowska Stal :)
Pozdrawiam

SPREJsovia . Ludki ze sprejami biegające po lasach ha

#11 ~Nieświeć~

~Nieświeć~
  • Goście

Napisano 20 styczeń 2012 - 13:14:24

Wyświetl postUżytkownik pokojowy dnia 20 styczeń 2012 - 12:54:29 napisał

lanie się po mordach to taka narodowa tradycja :) W Poznaniu jest z całą pewnościa wiele klubów piłkarskich a najbardziej znane to Lech i pierwszoligowa Warta, ale faktem jest że jakoś daja radę grać na jednym obiekcie i świat się nie kończy.

#12 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 20 styczeń 2012 - 13:16:07

I srar nie ma stadionu !! Kopacze beda musieli grac w Koziej Wolce, choc majac na uwadze to co prezentuja to i tak bedzie zbyt wiele :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

#13 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 20 styczeń 2012 - 13:20:09

Wyświetl postUżytkownik NM dnia 20 styczeń 2012 - 12:03:11 napisał

Jeszcze ciapatych tu by brakowało, lecz myślę, że nogi by tu nie postawili poza meczami derbowymi. Ja osobiście nie stanął bym na ich śmierdzącym stadionie , wyjątkiem są tylko derby.
Szczury z wysrańskiego :)
Patafianie,nie masz stadionu,wiec bedziesz grac gdzie popadnie.Ale jakie grajki takie boisko,w III lidze zawsze mozna grac na gnoju.Ty osobiscie to mzoesz wyspianskiego pocalowac w d.... co pewnie i tak nikogo nie wzruszy :lol: :lol:

#14 ~kk~

~kk~
  • Goście

Napisano 20 styczeń 2012 - 13:21:30

Czytaj ze zrozumieniem - oddali bo dogadali się jako tako...że będą wyłącznie oni mogli z niego korzystać i oddali na potrzeby miastu - remont stadionu, oraz budowa trybuny bo stal nie miała na to pieniędzy i mieć raczej nie będzie..

Co do tego co się wyprawia - to jakaś ku*** masakra, jak można nie dotrzymać słowa i jeszcze czerpać na tym pieniądze, wynajmując komuś tym bardziej Resovii wiecie w ogóle co robicie zasrane urzędasy? czy tylko kasa wam w głowie, osobiście nic nie mam do kibiców Resovii ale to od zawsze był stadion STALI i tylko STALI..i tylko STAL miała prawo na nim grać i nikt więcej! i tego się ku*** macie trzymać! a nie rozszabrowywać stadion...pedaluchy zasrane miejskie!

Jesteście bandą pojebów...którzy nie potrafią normalnej decyzji i słowa dotrzymać..jak można wam oddać władze, albo posadzić was na tych stołkach które sprawujecie, jak wy ku*** kompletnie nie macie pojęcia jaką funkcje macie pełnić, siedzicie tam bo jesteście i ktoś was trzyma bo jesteście od kogoś tam...nieroby je***e..!

#15 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 20 styczeń 2012 - 13:22:26

Wyświetl postUżytkownik NM dnia 20 styczeń 2012 - 13:13:02 napisał

SPREJsovia . Ludki ze sprejami biegające po lasach ha
Chloptasiu, idz sie leczyc na nogi,bo na głowe juz za pozno :lol: :lol: :P :P W III lidze juz miejsce czeka,bedziesz mial swoj super klub Srar Rzeszow :lol: :lol:

#16 ~Stal 44~

~Stal 44~
  • Goście

Napisano 20 styczeń 2012 - 13:27:14

Wyświetl postUżytkownik kk dnia 20 styczeń 2012 - 13:21:30 napisał

Czytaj ze zrozumieniem - oddali bo dogadali się jako tako...że będą wyłącznie oni mogli z niego korzystać i oddali na potrzeby miastu - remont stadionu, oraz budowa trybuny bo stal nie miała na to pieniędzy i mieć raczej nie będzie..

Co do tego co się wyprawia - to jakaś ku*** masakra, jak można nie dotrzymać słowa i jeszcze czerpać na tym pieniądze, wynajmując komuś tym bardziej Resovii wiecie w ogóle co robicie zasrane urzędasy? czy tylko kasa wam w głowie, osobiście nic nie mam do kibiców Resovii ale to od zawsze był stadion STALI i tylko STALI..i tylko STAL miała prawo na nim grać i nikt więcej! i tego się ku*** macie trzymać! a nie rozszabrowywać stadion...pedaluchy zasrane miejskie!

Jesteście bandą pojebów...którzy nie potrafią normalnej decyzji i słowa dotrzymać..jak można wam oddać władze, albo posadzić was na tych stołkach które sprawujecie, jak wy ku*** kompletnie nie macie pojęcia jaką funkcje macie pełnić, siedzicie tam bo jesteście i ktoś was trzyma bo jesteście od kogoś tam...nieroby je***e..!

Myślę podobnie lecz narazie nikt nie powiedział że Stal nie będzie grać na stadionie. Resovia zapewne tylko tak gada ponieważ bez sensu żeby tu grali nikt by na ,mecze resovii nie chodził tylko kibice stali, stali by pod stadionem w ilośći 1000 i zaden parch z resovii by na stadion nie wszedł. Ja jestem normalnym kibicem żużlu lecz nie dopuszczam do głowy myśli że na stadionie miejskim Stal w Rzeszowie gra resovia.

#17 ~dr zosia~

~dr zosia~
  • Goście

Napisano 20 styczeń 2012 - 13:28:41

Wyświetl postUżytkownik fan Maćka dnia 20 styczeń 2012 - 12:31:36 napisał

Żeby tylko Kuciapa mógł trenować i startować na tym stadionie!
słyszałam że ma zakaz stadionowy więc nici z treningów... :blink:

#18 ~mariusz~

~mariusz~
  • Goście

Napisano 20 styczeń 2012 - 13:33:19

Co za kur..o, obiecac i olac, dajac parchatym mozliwosc rozpier..a stadionu STALI, no co za h.. z tego ferenca. Oj poleje sie krew, poleje, ja wam to mowie - mam nadzieje ze ferenc bedzie na tyle odpowiedzialny by wziasc to na siebie. Nigdy nie pozwolimy parchatym zydom grac u siebie, wypierd...do siebie!!!

#19 ~KOko~

~KOko~
  • Goście

Napisano 20 styczeń 2012 - 13:42:46

Wielkie mi kluby!!!! Barany wieśniaki w takim Poznaniu grają dwa kluby na miejskim stadionie i jest ok. Tych alkoholo -prezesów do wisłoka i niech płyną.Dzięki że miasto to wziło bo komornik by zabrał i by było Hetmańska cENTER pODK....!!!!!!!!!!!!!!!!

#20 ~Troy~

~Troy~
  • Goście

Napisano 20 styczeń 2012 - 14:04:37

Wyświetl postUżytkownik KOko dnia 20 styczeń 2012 - 13:42:46 napisał

Wielkie mi kluby!!!! Barany wieśniaki w takim Poznaniu grają dwa kluby na miejskim stadionie i jest ok. Tych alkoholo -prezesów do wisłoka i niech płyną.Dzięki że miasto to wziło bo komornik by zabrał i by było Hetmańska cENTER pODK....!!!!!!!!!!!!!!!!

W Rzeszowie miasto jest podzielone kibicowsko. A w poznaniu dominacja jednego klubu więc nie dziwne że nie ma problemów. Po prostu na warta została wytępiona. Bardzo proszę, po przyłączeniu malawy do rzeszowa strumyk malawa niech gra nie widzę żadnego problemu. Stal Rzeszów to klub z tradycjami !!!

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych