Studniówki wstrząsną portfelami rodziców. Mogą wydać nawet 1000 zł :: zobacz komentowany artykuł
Rozpoczęty przez
~karaluch~
, sty 15 2012 09:37:38
13 odpowiedzi w tym temacie
#1 ~karaluch~
#2 ~jożin~
Napisano 15 styczeń 2012 - 10:03:43
kto by się tam studniówką przejmował. matura to gówno - byle zaliczyć 30 % i spoko jambo. studia skończysz i tak - nie państwowe to prywatne. a w życiu i tak się liczą znajomości
#3 ~Jul~
Napisano 15 styczeń 2012 - 10:16:07
Młoda dziewczyna najfajniej wygląda bez zbędnego nakładania na siebie rzeczy zbędnych.Wtedy jest to mniej kosztowne.
#4 ~Leo~
Napisano 15 styczeń 2012 - 10:42:50
Mam studniówkę w sobotę. Alkohol mozemy miec na stołach i pic oficjalnie bo sie wszyscy na to zgodzili
Ale już kieliszki to musimy sobie przyniesc do lokalu bo tak jeden rodzic sobie wymyslił
#5 ~end~
Napisano 15 styczeń 2012 - 11:13:33
Studniówki to przeżytek, a nawet powiedzieć, że to obciachowa impreza.
#6 ~Pan Romek~
Napisano 15 styczeń 2012 - 11:33:42
Jak chcą szpanować - niech płacą. Młódź by nie szalała, gdyby miała mądrzejszych rodziców.
#7 ~janek~
#8 ~maciek~
Napisano 15 styczeń 2012 - 12:34:26
ja poproszę o adres tego sklepu, w którym można kupić garnitur, koszulę, krawat i buty za 400-500zł. Przydałby się jeszcze pasek do spodni :]
#9 ~Gość~
Napisano 15 styczeń 2012 - 12:50:20
Użytkownik maciek dnia 15 styczeń 2012 - 12:34:26 napisał
ja poproszę o adres tego sklepu, w którym można kupić garnitur, koszulę, krawat i buty za 400-500zł. Przydałby się jeszcze pasek do spodni :]
W Skrzyszowie kolo Ropczyc :]
Typowa zasada studniowki: Zastaw sie a postaw sie. Po tego typu imprezach od razu mozna poznac, kto jest typowym burakiem ze wsi udajacym pana, a kto normalny chlopak.
#10 ~antek~
Napisano 15 styczeń 2012 - 13:38:34
Ao to kuzwa obchodzi,chcą się b awić niech płacą kog
#11 ~Staszek z Poniatowej~
Napisano 15 styczeń 2012 - 13:45:04
Krawat na giełdzie garnitur w szmateksie, buty na wagę, skrapetki dziurawe, koszula od biedronki z Chin razem niecałe 20zł. I po co przepłacać, jest kryzys. Pokręcić się koło lokalu wejść, jak to się mówi na krzywy ryj, zjeść! pobawić się i nim się kto zorientuje wyjśc. Robie tak przez 5 lat i jakoś sie kręci. Poznałem na tych imprezach sposorownych (nie przezenie wielu fajnych ludzi) polecam.
#12 ~aaa~
Napisano 15 styczeń 2012 - 16:08:34
to w Lesku 490 za parę .........a co !!!ELITA IDZIE
#13 ~Anka z Mlaskowej~
Napisano 15 styczeń 2012 - 20:44:19
Studniówka to przeżytek. W to miejsce należy wstawić jakąś inną impreze bez garniturów sukienek i nauczycieli. Nie powinno być żadnych ograniczeń co do alkoholu i innych rzeczy niech żyje wolność i swoboda....
#14 ~technik-mechanik~
Napisano 16 styczeń 2012 - 04:06:31
Ja jak swoim rodzicom w 1966 roku gdy mialem mature to jak powiedzialem ze organizuja studniowke to uslyszalem takie slowa.
A ty do szkoly chodzisz sie bawic czy uczyc ! I na tym sie moja studniowka dal mnie skonczyla.
Tacy bylismy bogaci ze mature przyszedlem zdawac w szkolnym obowiazkowym mundurku.
Dopiero jak sam sobie zarobile to kupilem sobie ubranie.
O czym wy ludzie piszecie ? To jakis obled !
Ja to nawet batonika dropsow nie dostalem jak byla studniowka w szkole (Technikum)!
A ty do szkoly chodzisz sie bawic czy uczyc ! I na tym sie moja studniowka dal mnie skonczyla.
Tacy bylismy bogaci ze mature przyszedlem zdawac w szkolnym obowiazkowym mundurku.
Dopiero jak sam sobie zarobile to kupilem sobie ubranie.
O czym wy ludzie piszecie ? To jakis obled !
Ja to nawet batonika dropsow nie dostalem jak byla studniowka w szkole (Technikum)!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
użytkowników, gości, anonimowych

Zgłoś do usunięcia