Brak nadzoru ratowniczego, które powinno kontrolować pływające łódki po zatoce czarnego często nie nadające się do pływania a w 90% użytkownicy tych łodzi pływają bez kamizelek asekuracyjnych co tez jest przyczyną niepotrzebnych utonięć. Głębokie wyrazy współczucia rodzinie.
Tragedia na oczach rodziny. 37-latek utopił się w Zalewie Solińskim :: zobacz komentowany artykuł
Rozpoczęty przez
stdor
, lip 27 2011 18:13:08
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 27 lipiec 2011 - 18:13:08
#2 ~wilk~
Napisano 27 lipiec 2011 - 18:37:22
czy w wodzie są FEKALIA ? w ub roku były jakieś zarazki ? czy w ogóle można tam się kąpać ?
#3 ~miras~
Napisano 27 lipiec 2011 - 20:03:44
Jak można wypoczywać na bagnach,Solina to syf jak każdy zalew.
#4 ~BAsia~
Napisano 27 lipiec 2011 - 20:39:02
wiecie co solina jest jednym z najczystszych kąpielisk na podkarpaciu wiec nie wiem o co chodzi przypadki zdazaja sie wszedzie moze lepiej spedzac czas w miejscach strzeżonych
#5 ~Ania~
Napisano 06 wrzesień 2011 - 07:38:02
To był wspaniały człowiek, znałam go, uczył moje dzieci historii... strażak... Dopiero wczoraj dowiedziałam się o tej okropnej tragedii. Płakaliśmy razem z dziećmi... Był nauczycielem spełniającym misję, z powołaniem... dzieci pamiętają każdą lekcję... Zawsze uśmiechnięty, zawsze optymistyczny... Tacy ludzie powinni żyć jak najdłużej. Łączę się w bólu z żoną i dziećmi, składam szczere kondolencje...
#6 ~uczennica~
Napisano 03 luty 2012 - 21:22:29
p.Adamie był pan najlepszym nauczycielem i wychowawca ..
nadal nie moge w to uwierzyć
(
[*]
nadal nie moge w to uwierzyć
[*]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
użytkowników, gości, anonimowych

Zgłoś do usunięcia