Skocz do zawartości

W Jarosławiu nazbierali już ponad 30 tys. zł :: zobacz komentowany artykuł

~kasa nie twoja~

• Grupa Goście

Napisano 10 January 2010 - 19:51 PM #1

nie rozumiem dlaczego wszyscy wspierają tego deprawatora młodzieży i wroga Kościoła i po co te bez mózgowe najduchy pchają się z tymi puszkami pod Kościół a jak by mogli toby księżom jeszcze z tacy zgarnęli jakież to haniebne i niemoralne wróg kościoła pcha się pod kościół a pała i zimna woda dla tych wyłudżacy pieniędzy............................a ilu z nich było dziś na mszy św.
0

~lasa~

• Grupa Goście

Napisano 10 January 2010 - 20:51 PM #2

"wróg kościoła pcha się pod kościół " - święta racja!!!
owsiak ma w d... kosciol ale jego wolontariusze to pierwsze co ida to pod kosciol po kase
0

~xyx=xyz~

• Grupa Goście

Napisano 10 January 2010 - 21:38 PM #3

Wyświetl postUżytkownik kasa nie twoja dnia 10.01.2010, 18:51:09 napisał

nie rozumiem dlaczego wszyscy wspierają tego deprawatora młodzieży i wroga Kościoła i po co te bez mózgowe najduchy pchają się z tymi puszkami pod Kościół a jak by mogli toby księżom jeszcze z tacy zgarnęli jakież to haniebne i niemoralne wróg kościoła pcha się pod kościół a pała i zimna woda dla tych wyłudżacy pieniędzy............................a ilu z nich było dziś na mszy św.

~kasa nie twoja - więc co się tak pienisz BEZMÓZGI moherze ? Logiki w Twoich wypocinach - człowieczku zdeprawowany przez toruńskiego wyłudzacza pieniędzy - ani za grosz . Nikt nie wspiera Owsiaka - który na pewno jest lepszym katolikiem od ciebie , zawistniku . Ludzie wspierają CEL - jakim jest pomoc chorym dzieciom .
0

~qwerty~

• Grupa Goście

Napisano 10 January 2010 - 21:48 PM #4

"kasa nie twoja"--moher czystej krwi,brak słów.mam nadzieję że w razie potrzeby nie skorzystasz zdobrodziejstw orkiestry.odrobinę honoru chyba masz.
0

~ON~

• Grupa Goście

Napisano 10 January 2010 - 21:56 PM #5

http://wdrodzenaambo...kontra-wop.html
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 11 January 2010 - 00:56 AM #6

grochówa respect ale switelko do nieba mnie w Jaroslawiu roz...ebalo xD
0

~alcia~

• Grupa Goście

Napisano 11 January 2010 - 07:07 AM #7

osobiscie stalam 7 godzin przy zbiorce i nie zaluje bo dzieci potrzebuja pomocy! a do komentarza nr 1.. nie chcesz nie dawaj , widac ze obojetny Ci los innych ludzi :/
0

~_zzzzzzzzzzzzz~

• Grupa Goście

Napisano 11 January 2010 - 11:09 AM #8

i jak zwykle jarosławska młodzież musiała porozwalać reklamy okolicznych sklepów w rynku, gównażeria :mellow:
0

~ja:P~

• Grupa Goście

Napisano 11 January 2010 - 15:32 PM #9

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 10.01.2010, 23:56:13 napisał

grochówa respect ale switelko do nieba mnie w Jaroslawiu roz...ebalo xD

a jakie chciales to swiatelko? kase sztab wolal oddac do puszek niz na fajerwerki na ktore i tak nie bylo zezwolnia
0

~sahsuahshuahaus~

• Grupa Goście

Napisano 11 January 2010 - 16:54 PM #10

A co sie stalo z Grubsonem?!?!?!
0

~ja:P~

• Grupa Goście

Napisano 11 January 2010 - 22:55 PM #11

Wyświetl postUżytkownik sahsuahshuahaus dnia 11.01.2010, 15:54:55 napisał

A co sie stalo z Grubsonem?!?!?!

sprawy prywatne... ale przyjedzie tak do 2 m-c