Skocz do zawartości

W Rzeszowie powstaje Live – nowy klub muzyczny. Akademia niech zostanie legendą :: zobacz komentowany artykuł

~Roxana~

• Grupa Goście

Napisano 16 November 2009 - 20:11 PM #1

Wrobel wszystko spusci na dno.. to tylko kwestia czasu.niech sie zabierze za przyzwoita prace a nie bajerowanie i bujanie w oblokach
0

~LIVE IS LIVE~

• Grupa Goście

Napisano 16 November 2009 - 20:30 PM #2

1996-2006 to 10 najlepszych lat . Akademię mogę porównać jedynie z Domem Polonii. Takich lokali już w rzeszowie nie będzie !! Każdy z nich miał swój unikalny klimat i żaden młody tego nie zrozumie !! :rolleyes:
0

~mir3xk~

• Grupa Goście

Napisano 16 November 2009 - 20:59 PM #3

Roxana, jeśli jesteś taka mądra to zrób konkurencję! Jeśli będzie się coś ciekawego działo to chętnie zajrzę... Póki co moje wspomnienia pozostają w temacie Akademii...
0

~Glowin~

• Grupa Goście

Napisano 16 November 2009 - 22:42 PM #4

Bylo cpanie. bzykanie w ubikacjach.. to byly czasy
0

~~1982~~

• Grupa Goście

Napisano 16 November 2009 - 23:08 PM #5

masóweczka
0

~LOLO~

• Grupa Goście

Napisano 16 November 2009 - 23:11 PM #6

Zal,ze juz nie ma Akademii.Tam był klimat.Najlepsze miejsce do dobrej zabawy tanecznej az do białego rana.No i koncerty...Ci wspaniali ludzie nie powrócą juz... To były czasy, az sie łezka w oku kręci.
0

~Kaśka~

• Grupa Goście

Napisano 16 November 2009 - 23:28 PM #7

Pamiętam koncerty w Akademii za czasów studenckich.Było się na Muńku,Kaziku,Dżemie i inn. Nawet nasz dziekan tam balował, zwłaszcza gdy na scenie rządził KULT:) A nad ranem piechotą do akademików...To już legenda...
0

~myszka~

• Grupa Goście

Napisano 16 November 2009 - 23:47 PM #8

Akademia to były czasy..... 1 moja dyskoteka była w Akademi a pamietam nie miałam wtedy jeszcze 18 ale sie udało i weszłam.
A pamiętacie koncert Captain Jack, Stachurskiego i Urszuli?
0

~1905~

• Grupa Goście

Napisano 17 November 2009 - 00:00 AM #9

TO JEST WSTYD ZEBY W RZESZOWIE STOLICY PODKARPACIA NIE BYLO MOZNA GDZIE SIE POBAWIC W PORZADNYM KLUBIE !! MOZE JEDNAK TO SIE ZMIENI :)
0

~billek79~

• Grupa Goście

Napisano 17 November 2009 - 00:33 AM #10

a ja w akademii 9 lat temu poznalem moja obecna żonę, jestesmy 4 lata po slubie i w drodze drugie dziecko - wiec mamy co wspominac, poznalismy się dzieki AKADEMII
0

~Malkowski~

• Grupa Goście

Napisano 17 November 2009 - 00:51 AM #11

Kiedy Rzeszuffek zrozumie..i wszyscy wroblowaci.. ze klimat zycia towarzyskiego tworzy sie w intymnych malych klubach kafejkach kazda o innym swoistym stylu.. tak jest w Krakowie,Wroclawiu.. duze kluby sa na wioskach zajmuje siei hale po pgr-ach i pom-ach. a na powazne koncerty chodzi sie do hal widowiskowo-sportowych lub do filharmonii .. w Rzeszuffku zawsze bedzie sie tak dzialo skoro do rozrywki biora sie tacy jak imc Wrobel i inni dzialacze mlodziezowi.. wychowani na masowej kulturze..
0

~Sikorka~

• Grupa Goście

Napisano 17 November 2009 - 01:30 AM #12

Duze kluby to pralnie pieniedzy-szara strefa.. narkobiznes..
0

~dr adam~

• Grupa Goście

Napisano 17 November 2009 - 08:07 AM #13

Akademia - kawał mojego życia! :rolleyes:
Szacunek Panie Robercie! Oby się również udało z Live!
Pozd
0

~akamus~

• Grupa Goście

Napisano 05 February 2010 - 02:30 AM #14

Wyświetl postUżytkownik LIVE IS LIVE dnia 16.11.2009, 19:30:55 napisał

1996-2006 to 10 najlepszych lat . Akademię mogę porównać jedynie z Domem Polonii. Takich lokali już w rzeszowie nie będzie !! Każdy z nich miał swój unikalny klimat i żaden młody tego nie zrozumie !! :rolleyes:

zgadzam się, brakuje mi bardzo imprez w akademii, polonia była troche buracka i małoletnia ale zabawa przy warce strong była tam przednia
0

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych